ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Върни си Го обратно според зодията Му

Върни си Го обратно според зодията Му

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k526
1 от 12 Снимки

Овен


Не го убеждавай в нищо. Овенът цени своята независимост. Дори когато наистина иска да е с теб, той ще заложи на преследването. Не се глези, защото ще избяга дори още по-далеч. Дай му повече пространство, грижи се за себе си, бъди винаги красива и бляскава и той скоро ще те потърси.

Раздялата с партньора никога не е лесна. Жените преживяват загубата на любимия доста трудно. И когато това се случи, първата мисъл е как да си върнат мъжа на мечтите си.

Ако и вие искате да върнете обратно любовта в живота си, има начин да постигнете това. За целта се доверете на астрологията.

Всеки мъж има своите типични характеристики. Те се определят най-добре от зодията му. Ето защо, ако искате да се съберете отново, действайте според предопределението на зодията му. Това ви гарантира сигурен успех, но внимавайте.

Дори най-изпечените в използването на астрологичните предопределения дами имат няколко шанса. Ако прилагате стратегията при всеки скандал, той скоро ще се усети и ще ви напусне завинаги.

Ако наскоро си се разделила с партньора си, но все още го обичаш и искаш отново да се съберете, ето как /виж галерията/ да си го върнеш според зодията му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати