Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Върни си Го обратно според зодията Му

Върни си Го обратно според зодията Му

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
2 от 12 Снимки

Телец


Извини му се и му кажи, че е прав. Дори това да не е така, Телецът винаги иска да знае, че е прав. Когато чуе, че искрено съжаляваш за стореното, ще поиска и истинско доказателство. Положи усилия да поправиш грешката и той ще се върне при теб.

Раздялата с партньора никога не е лесна. Жените преживяват загубата на любимия доста трудно. И когато това се случи, първата мисъл е как да си върнат мъжа на мечтите си.

Ако и вие искате да върнете обратно любовта в живота си, има начин да постигнете това. За целта се доверете на астрологията.

Всеки мъж има своите типични характеристики. Те се определят най-добре от зодията му. Ето защо, ако искате да се съберете отново, действайте според предопределението на зодията му. Това ви гарантира сигурен успех, но внимавайте.

Дори най-изпечените в използването на астрологичните предопределения дами имат няколко шанса. Ако прилагате стратегията при всеки скандал, той скоро ще се усети и ще ви напусне завинаги.

Ако наскоро си се разделила с партньора си, но все още го обичаш и искаш отново да се съберете, ето как /виж галерията/ да си го върнеш според зодията му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати