ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Защо той не ти предлага брак! Ето къде бъркаш

Защо той не ти предлага брак! Ето къде бъркаш

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190298
1 от 4 Снимки

1. Нарушила си правилото на Пепеляшка


В известната приказка главната героиня привлича вниманието на принца, след което загадъчно изчезва в полунощ и разпалва интереса му още повече. Ако обаче ти започнеш да оставаш при любимия си твърде често нощем, заживеете заедно и той е сигурен, че си му вързана в кърпа, може да не премине към следваща фаза. От друга страна, специалистите са установили, че когато една жена е непредсказуема, интересна и неконтролируема, мъжът е готов на всичко, за да я задържи, и бърза да ѝ предложи брак.
Презареждаща се електрическа отвертка с 33 части-14%
Качество без компромис:
Презареждаща се електрическа отвертка с 33 части
59.00 лв.
50.74 лв.
Виж ››

С твоя симпатяга сте заедно от цяла вечност. Разбирате се с половин дума, допълвате се идеално във всеки аспект и всички са категорични, че сте един за друг. Защо тогава той не ти предлага брак, след като всячески доказва сериозните си намерения към теб?

Бракът е нещо, за което всяко девойче бленува още от малко. Представя си големия ден, украсата, гостите си, тържеството. И когато най-сетне порасналото момиче срещне своя принц, този копнеж е на път да се реализира. Трябва само някой да отвори темата и да постави въпросa.

Но ако партньорът ти не дава признаци, че ще ти поиска ръката скоро, може би вината е в теб. Възможно е с поведението си да си отказала твоето момче от идеята за сватба или да си го отдалечила от нея.

Виж в галерията най-честите грешки, които жените допускат спрямо мъжете и ги отказват от брак.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest