Ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Защо той не ти предлага брак! Ето къде бъркаш

Защо той не ти предлага брак! Ето къде бъркаш

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
4 от 4 Снимки

4. Обсебена си от идеята за сватба и го притискаш


Това е другата крайност, в която попадат някои дами. Ако дадени жени се чувстват неудобно при разговорите за сватба и ги отбягват, то други са се фокусирали само върху това и всячески насочват вниманието на партньора си към идеята. Вманиачаването им по темата обаче може да изплаши любимия човек и той да се почувства притиснат.

С твоя симпатяга сте заедно от цяла вечност. Разбирате се с половин дума, допълвате се идеално във всеки аспект и всички са категорични, че сте един за друг. Защо тогава той не ти предлага брак, след като всячески доказва сериозните си намерения към теб?

Бракът е нещо, за което всяко девойче бленува още от малко. Представя си големия ден, украсата, гостите си, тържеството. И когато най-сетне порасналото момиче срещне своя принц, този копнеж е на път да се реализира. Трябва само някой да отвори темата и да постави въпросa.

Но ако партньорът ти не дава признаци, че ще ти поиска ръката скоро, може би вината е в теб. Възможно е с поведението си да си отказала твоето момче от идеята за сватба или да си го отдалечила от нея.

Виж в галерията най-честите грешки, които жените допускат спрямо мъжете и ги отказват от брак.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати