ezine.bg»Статии»Здраве»Как да се предпазим»Никога не пий от вода, оставена до леглото!

Никога не пий от вода, оставена до леглото!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190336
Вода
Бял пластмасов кухненски стелаж с колелца - 56см
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бял пластмасов кухненски стелаж с колелца - 56см
30.00 лв.
Виж ››

Много от нас стават от леглото нощем, защото ги мъчи жажда. Когато това се превърне в навик, хората оставят чаша с вода при нощното си шкафче, за да не се разкарват до кухнята.

И въпреки че привидно подобно решение носи облекчение на тялото ви, то всъщност е опасно за него. Това разкриват учени и обясняват защо ритуалът може да ви навреди.

Водата е най-ценната течност, която можем да дадем на организма си. Ползите от нея са много и никой не ги поставя под съмнение. Когато обаче водата престои около тялото ви вечерно време, се превръща не във ваш приятел, а в голям враг, смятат специалистите.

Чаша вода

Докато сте се отдали на сладка почивка сред завивките, тялото ви продължава да работи. Именно тогава организмът ви започва да отделя токсичните вещества, които са се озовали във вас, докато сте били будни.

За жалост обаче, водата край кревата след това ги поглъща. Консумирайки я пък, вие отново ги поемате и така си вредите.

Спане

Разбира се, този риск може да бъде предотвратен много лесно. Просто преодолейте мързела си и не си слагайте вода в стаята за среднощна или сутрешна употреба. Когато усетите жажда, вървете и си напълнете свежа вода, а не разчитайте на старата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
17.01.2019 22:14
Ахаххаха - кой го финансира тоя фекален сайт бе? :D :D :D
11
2
Анонимен
Анонимен
17.01.2019 22:13
Вие вярвате ли си на глупостите, които пишете. Ами напишете и колко е вредно да спим в една стая с някой друг, щото той гълта нашата негативна енергия, а ние неговата! Това учени са го установили от университета в Горно нанадолнище.
19
2
Анонимен
Анонимен
17.01.2019 17:08
Пълни идиоти, който го е писал това е тъпанар на квадрат
14
4
Анонимен
Анонимен
17.01.2019 10:53
Това го знам, но въпросът ми е, ако водата е в затворена прозрачна бутилка или чаша, пак ли поглъща отрицателната енергия?
16
4