ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Вашият любовен хороскоп за месец юни

Вашият любовен хороскоп за месец юни

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190301
1 от 12 Зодии

Овен


През първата и втората седмица на месеца ще общувате активно с противоположния пол и ще флиртувате без задръжки. Поведението ви ще помогне да създадете много нови запознанства, при това на различни места в страната. До сериозни отношения обаче е възможно да стигнете едва в края на юни. При обвързаните Овни нещата ще са по-спокойни и лежерни. Те ще се радват на внимание и грижи от страна на партньора, но може да им липсва страст.

През първите две седмици на месец юни тези, които все още са свободни, ще се отнасят несериозно към комуникацията си с противоположния пол. С настъпването на лятото представителите на различните зодиакални знаци ще се настроят за забавления и няма да търсят чак толкова сериозни отношения.

Дори да имат запознанства и романтични срещи, но от тях едва ли ще излязат стабилни партньорства. По-скоро ще се наслаждават на интересната компания, а когато тя им омръзне, ще търсят нови вълнения и преживявания.

С наближаването на края на месеца зодиакалните знаци ще са обзети от мисли за семейство, стабилност и искрено общуване с противоположния пол.

Това ще е времето, в което необвързаните личности ще търсят дългосрочно партньорство, а хората във връзка ще се опитат да поставят отношенията си на ново ниво.

Тези, които вече имат човек до себе си, ще пожелаят да демонстрират сериозните си намерения с общи почивки, съвместно съжителство, брак.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest