ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Тайната за перфектно тяло на Златка Райкова

Тайната за перфектно тяло на Златка Райкова

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190310
Златка Райкова
Снимка: Facebook
Златка Райкова
Еластични фитнес ленти с дръжки и педали + ръководство
Качество без компромис:
Еластични фитнес ленти с дръжки и педали + ръководство
29.00 лв.
Виж ››

Златка Райкова е известна със своята суета. През годините плеймейтката се е подлагала на различни интервенции по разкрасяване. За нея редовно се грижат най-добрите гримьори и коафьори. Изваяното си тяло обаче блондинката дължи и на много собствени усилия.

Злати споделя, че никога не е била привърженик на диетите, тъй като има доста динамично ежедневие и ѝ е трудно да следва конкретен хранителен режим. За това залага не на гладуване, а на много спорт.

Опитвам се да тренирам възможно най-често. Напоследък съм много заета, но гледам поне два пъти седмично да посещавам фитнеса, разкрива Райкова пред водещите Зейнеб и Гала в предаването На Кафе.

Златка също така подчертава, че за нея закуската е много важна, макар че повечето хора я изпускат заради забързаното си ежедневие. Тя обаче се опитва да хапва сутрин, ако трябва и само плод като банан например.

Друга важна част от менюто на Златка Райкова са морските деликатеси. Плеймейтката признава, че стане ли лято, започва да набляга на леките храни като морски деликатеси. Плодовете и зеленчуците също напоследък са основна част от нейното меню.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest