Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Помните ли Галя от Сатен! Вижте я сега (СНИМКИ)

Помните ли Галя от Сатен! Вижте я сега (СНИМКИ)

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190207
Галя преди
Снимка: Facebook
Галя сега

Помните ли Галя Христова, която преди десетина години танцуваше в Шоуто на Слави. В последно време Галя от Сатен, както е по-известна танцьорката, стои далеч от медийния шум. Наскоро обаче тя бе гост в предаването На кафе и разказа драматични подробности от живота си.

Галя сподели пред водещата Гала, че преди 3 години е преживяла катастрофа. Самото произшествие не било толкова тежко, но последствията от него се оказали по-сериозни от очакването.

Христова трябвало да се подложи на сериозни операции и дори още не е приключила с някои от тях. Именно заради здравословното си състояние в момента не може да е активна в танците като едно време. Освен това панически се страхува отново да пътува в кола.

Въпреки неприятните преживявания Галя изглеждаше в страхотна форма. Тя призна, че дължи визията си както на гени, така и на здравословно хранене.

Отбягвам полуфабрикати, консерви, газирани напитки, бял хляб. Държа менюто ми да е съставено от качествени и полезни продукти. Започвам деня си с овесени ядки и плодове, разкри Галя Христова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати