Ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Как да заговоря момче?

Как да заговоря момче?

Свалки

Сигурно Ви е пределно ясно, че няма някакъв универсален начин за заговаряне на момиче или пък момче. В темата за това как да заговорите момче просто ще споделим какво е добре да имате предвид, заговаряйки Вашия избраник.

Но няма никакви строги правила, които да Ви предложим. Сами ще трябва да измислите какво точно да кажете, съобразявайки се с време и място на срещата, дали момчето е познато или не и т.н.

Как да заговоря момче?

- Когато искате да заговорите момче, е важно да сте усмихнати. Никой не харесва момичета, които се мръщят или пък имат нацупен вид. В случай че носите слънчеви очила е добре в момента, в който заговаряте момчето, да ги свалите или поне да ги вдигнете на главата си. Контактът очи в очи е важен, а няма как той да е успешен, докато си говорите с очила, закрили очите Ви.

Как да заговоря момче?

- Дори и да сте притеснителни, подходете самоуверено към момчето. Малко са момчетата, които биха се впечатлили от прекалено срамежливо момиче. Ако трябва, си намислете предварително какво точно искате да му кажете, но го направете с увереност. Не искате да Ви смятат за "смотана", нали?

Как да заговоря момче?

- Не е добре да използвате банални фрази по време на предстоящия разговор. Така например, дори и да пушите, не Ви препоръчваме да използвате клишето Ще може ли огънче? . Бъдете по-непредвидими и находчиви!

Как да заговоря момче?

- След като сте се "престрашили" да заговорите избраното момче, помислили сте какво, как и кога да кажете, помислете и върху външния си вид. Да, не той е най-важното нещо, но все пак при пръв контакт е от значение да изглеждате добре. Мазна или пък мръсна коса няма как да се харесат от който и да е. Обърнете внимание и на облеклото си - да не е намачкано, да не би някъде по дрехите да има леке, което не сте забелязали.

Как да заговоря момче?

- Не пестете комплиментите. Чували сте за т. нар "мъжко его", което макар и не в пълната си форма, вече се е оформило и у момчетата. То трябва да бъде подклаждано, ако искате момчето да се заинтригува от Вас. Кажете му колко стилно е облечен, каква хубава прическа има, колко го бива в това и в онова. Не пестете думи, внимавайте само да не прекалите и те да изглеждат неверни в неговите очи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest