ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Йога»Четири йога пози за по-бърз метаболизъм и здрав стомах

Четири йога пози за по-бърз метаболизъм и здрав стомах

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k141
1 от 4 Снимки
Четири йога пози за по-бърз метаболизъм и здрав стомах
Снимка: marketium.ru

1. Поза мост


Тази поза ускорява метаболизма и съдейства за по-бързото изгаряне на мазнините. За да я изпълните е нужно да легнете по гръб, да поставите лице до тялото и да сгънете краката при коленете. След това повдигнете таза и гърба, като стегнете коремните мускули. Задръжте за няколко секунди, бавно отпуснете и след това повторете.
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
Препоръчано за теб:
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
20.00 лв.
Виж ››

Четирите йога пози в нашата галерия могат да ви избавят от стомашните проблеми и да ускорят метаболизма ви, така че да топите по-бързо излишните мазнини. Вижте кои са те.

Другият голям плюс на йогата е, че може да я практикувате у дома, когато сте свободни. Нужно ви е само желание и малко пространство, на което да изпълнявате позите.

Йогата е полезна за здравето и за фигурата ви, а ако практикувате редовно позите в нашата галерия, ще се простите с проблемите с храносмилането и забавения метаболизъм, от каквито страда почти всяка съвременна жена.

Тези пози ще укрепят мускулите на тялото ви и ще понижат нивата на стрес. Дори и да сте начинаещи в йогата, ще се справите с изпълнението им.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest