ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Диетата, с която Марта Вачкова свали 20 кг

Диетата, с която Марта Вачкова свали 20 кг

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190298
Марта Вачкова
Еластични фитнес ленти с дръжки и педали + ръководство
Качество без компромис:
Еластични фитнес ленти с дръжки и педали + ръководство
29.00 лв.
Виж ››

Марта Вачкова никога не се е славела като любител на строгите диети. Напоследък обаче актрисата изглежда в по-добра форма от всякога.

Според запознати нейното преобразяване не е случайно и се дължи на нови хранителни навици, които звездата от Откраднат живот си е изградила. Говори се, че благодарение на тях през последните месеци Вачкова е свалила близо двадесет килограма.

Новият режим на актрисата се спазвал много лесно. При него не се гладувало, а просто се следяло съотношението между протеини и въглехидрати. По този начин начин килограмите си отиват неусетно, а тялото продължава да е изпълнено с енергия.

Най-важното в режима е закуската. Тя не бива да се пропуска никога и е около час след събуждане. Включва засищащи, но леки храни. След това се приема храна още 3-4 пъти, като е добре това да се случва през равни интервали. Не е желателно обаче да се яде през голям период от време. Храненията трябва да са през 3 часа, или най-много през 5.

Важен акцент в режима на Марта Вачкова е и обядът – той представлява топла супа, пише Таблоид. Ако ястието е с месо, след това салатата трябва да е постна.

Вечерята на звездата включва риба или нетлъсто месо. Добавя се и зарзават, но той трябва да е минал термична обработка. Зеленчуците на пара или печените зеленчуци са добър вариант.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest