Ezine.bg»Статии»Любопитно»Виж своя вълнуващ любовен хороскоп за октомври

Виж своя вълнуващ любовен хороскоп за октомври

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190136
1 от 12 Зодии

Овен


Обвързаните Овни трябва да смекчат тона, с който общуват с партньора си. Прекалената им критичност вреди на връзката им. Желанието им да контролират своя партньор ще доведе до неговата загуба. Много от необвързаните Овни пък ще се впуснат в нов романс. Нещата ще започнат като неангажиращ флирт, но много бързо ще стигнат до сериозна връзка.

Месецът започва трудно за повечето зодиакални знаци. Дори и най-миролюбивите от нас трудно ще избягват конфликти. Понякога ще имаме противоречия с други хора, а понякога дори вътрешни борби със самите себе си.

Тази неяснота в чувствата ни ще доведе до сериозни неуредици и на любовния фронт. Възможни са търкания с партньор или потенциална половинка.

Опитайте се да избегнете неприятните моменти, като проявявате повече търпение и разбиране към чуждите особености. Разговаряйте активно и решавайте споровете на момента. Не премълчавайте нищо, защото после ще се превърне в непосилна тежест за романтичните ви отношения.

Внимавайте и със служебните проблеми. Не се изкушавайте да пренасяте работата си у дома. Близките ви няма да търпят дълго пренебрежението ви. Опитвайте се да приключвате навреме задачите си и обръщайте повече внимание на най-близките си.

Вижте в горната галерия вашия любовен хороскоп за октомври.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати