ezine.bg»Статии»Красота»Грим»Как да нанасяме черен молив?

Как да нанасяме черен молив?

ХрисиХриси
Новак
31416
Черен молив
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор-20%
Практичен аксесоар за вашия дом:
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор
49.00 лв.
39.20 лв.
Виж ››

Очите са първото нещо, което мъжете, а и конкуренцията забелязват у една жена. Една дама с изразителен поглед може да покори света. За да постигнат такъв ефект, много представителки на нежния пол използват любимия си черен молив за очи. Той е истинско мултифункционално средство, с което може да подчертаете красотата си. Дали ще бъдете нежни, загадъчни или дръзки, зависи от повода. С черен молив в ръка всяка жена се превръща в магьосница, постигайки зашеметяваща визия бързо и лесно. Как да нанасяме черен молив?

Трябва да знаете, че черният молив се препоръчва за жени с тъмна коса и очи. Кожата също трябва да има тен. Ако притежавате тези характеристики, то незаменимият черен молив за очи определено ще се превърне във вашето тайно оръжие.

С черния молив може да си направите както опушен грим, така и деликатно подчертан поглед, нанасяйки го отгоре, отдолу или и от двете страни. Нанасянето трябва да става от вътрешната страна на миглите към външната.

За лек ефект, направете тънка линия, за опушен грим – по-наситена. Т.нар. котешки ефект, който обикновено се прави с очна линия, може да направите и с молив, като леко излезете от рамките на външния ъгъл на окото.

Що се отнася до нанасяне на черен молив върху долния клепач, линията там трябва да е почти незабележима във вътрешния ъгъл на окото и по-наситена във външния. За максимален ефект се уверете, че работите с добре подострен молив.

Черен молив

Ако вечерта ви зове и сте решили да си направите опушен грим, направете го с нанасяне на черен молив с пръсти или с малка гъбичка, за да се получи естествен ефект.

Черният молив ви дава възможност да си играете с погледа си както желаете. Може визуално да накарате очите си да изглеждат по-големи или не толкова изпъкнали. Експериментирайте и открийте своя любим начин за нанасяне на черен молив.

Разбира се, съобразявайте се и с повода - романтична вечеря с любимия човек, парти с приятелки или ден на работното място - използвайте го умерено, защото неговото уникално свойство е, че лесно може да подчертае естествената красота. Доверете му се!

В случай че сте със светла кожа и коса, изберете друг цвят молив, с който може да приложите същите техники като с черния. Важното е, неустоимият поглед да бъде постигнат, по един или друг начин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest