ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Как да спечелим едно момче?

Как да спечелим едно момче?

ХрисиХриси
Новак
31216
Спечелване на момче
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
Виж ››

Отношенията между мъжете и жените са сложна задача, за която все още не е открито точно решение. Хората са различни. При някои любовта пламва мигновено, при други – с течение на времето.

Трети откриват, че просто не са един за друг, четвърти страдат по несподелените си чувства, пети са прекалено срамежливи и т.н. За тези отношения можем да говорим много дълго.

Все пак има някои утвърдени принципи, които всеки уважаващ себе си представител на съответния пол трябва да следва, най-малкото за да се чувства добре сред противоположния такъв. Тези правила са напълно достатъчни за отличното първо, а и по-нататъшно впечатление, което ще оставите у другия. А, ако той не ви забележи, просто не е вашият човек.

Нека сега се съсредоточим върху момичетата и новата тръпка, която не излиза от съзнанието им, но си няма ни най-малка представа, че е такава. Казано с други думи: Как да спечелим едно момче?

Външният вид е от ключово значение

Как да спечелим момче

Каквото и да си говорим, за да привлечеш някого, първо трябва да впечатлиш очите му. И тук не се има предвид силен грим, а естествената красота и нейното леко подчертаване. Тоновете фон дьо тен вече не са на мода, защото такава стана масовката. Бъди различна, гримирай се с... красива усмивка!

Душата

Съвети за спечелване на момче

Наречи го характер, качества, а и недостатъци, индивидуалност или просто уникалност. Това си ти, бъди искрена, за да опознае същността ти. Разбира се, мъжете се чувстват привлечени към жени, в чиято компания могат да се отпуснат, да говорят за всичко, да споделят и да бъдат изслушвани.

Приеми го такъв, какъвто е

Да спечелим едно момче

Не го превъзпитавай, бъди нежна, вдъхновявай. Ако нещо не ти харесва, помоли, не заповядвай. Отнасяй се с уважение към него, каквото очакваш и той да прояви към теб.

Изненадвай го

Спечелване на момче

С малки промени, с дребни подаръци за мъже, с мили жестове. Внасяй разнообразие във времето, което прекарвате заедно, накарай го да иска още и още. Нека очаква с нетърпение следващия път, в който ще се видите.

Това са съвети, с които със сигурност помагат за впечатляване на момче. Запомни, обаче, че няма перфектни хора, че ти и той сте уникални сами по себе си и че никой не може да запали искрата помежду ви насила. Ако не е този, то следващият ще те оцени. Всеки си има половинка и ти ще откриеш своята, за която ще правиш всички тези неща с удоволствие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest