Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Здравословно Хранене»Хранителни навици за плосък корем

Хранителни навици за плосък корем

Фитнес
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Тайната на изграждането на плосък корем не е свързана само с това, което правите в салона за фитнес. Кас Хайнес публикува снимки на своята стройна фигура в Инстаграм от преди и сега и разкрива своите малки тайни за плосък корем.

Самата Кас казва, че преди е имала погрешно схващане за отслабването. Мислила си е, че не е важно как яде. Но с времето е разбрала обратното. Храната, която е консумирала в началото, не е била толкова здравословна, колкото трябва, но по-големият проблем е бил в големината на нейните порции.

След като е била отгледана с непрекъснато настояване да довършва всичко в чинията си, 34-годишната Кас обяснява, че е развила навик да преяжда. Това само се задълбочило от постоянното дояждане на остатъците от храната на нейната 4-годишна дъщеря.

В един ден всичко се променило. В продължение на 5 дни Кас и нейният партньор се опитвали да променят своя начин на хранене, без да се отделят от детето и по техни думи се чувстват фантастично от това.

Те са се почувствали толкова добре, че решили да продължат с новите си хранителни навици за плосък корем. Промяната се състои в три хранения на ден - здравословна закуска, среден обяд и малка вечеря, както и седем правила за хранене. Вижте в следващите редове техните хранителни навици за плосък корем:

Хранене

1. Винаги сядайте по време на хранене.

2. Яжте без разсейване - без включване на телевизора, четене на книга, вестник, телефон и други.

3. Винаги се опитвайте да ядете със семейството си или други хора.

4. Напълнете малка чиния с храна, вместо голяма, на обяд и вечерята.

5. Консумирайте голяма чаша вода преди всяко хранене.

6. Дояждането на останалото от основните и междинни хранения на други хора не са опция.

7. Сдъвквайте добре храната.

Написаното от Кас е важно напомняне, че винаги трябва да се помисли за количеството, което ядете, ако искате да се видите с плосък корем.

Кас казва, че все още е в състояние да хапва онова, което иска, но в разумни граници, така че съобразяването на порциите остава нейният голям фокус. То е ключът към топене на мазнини без строги диетии мечтания плосък корем.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest