Свежи и модерни прически за зима-пролет 2019

Прически 2019

В началото на всеки нов сезон у повечето дами настъпва желанието за някаква промяна и най-често това е желанието за нова прическа, съобразена с модните тенденции.

Ако имате колебания за това как косата ви да изглежда в крак с модата през този сезон, предлагаме ви 5 идеи, които е повече от сигурно, че ще ви допаднат, защото са свежи, романтични, модерни и лесни за поддръжка.

И ако през изминалата година беше на мода къдравата коса, то този сезон, модните тенденции са посветени на лъскава и права коса. Вижте свежи и модерни прически за зима-пролет 2019.

1. Прическа стил а ла Боби Пинс

Модерна прическа

Класическа прическа, но в нова интерпретация. Тази година изключително на мода са фибите. Използват се като ъпгрейд към грижливо загладеният бретон, за да подобрите ежедневния си вид или да направите вашата вечерна прическа още по-стилна.

2. Права и гладка коса

свежа прическа

Правата, блестяща коса, никога не излиза от мода и е една от най-известните тенденции на сезона. Ако искате косата ви да има лъскав, подобен на стъкло външен вид, то е много лесно да се постигне с употребата на правилните продукти за последващи грижи за косата.

3. Разделена на път, но нежно прибрана

Прически 2019

Също една от модерните прически за зима-пролет 2019. Това всъщност е комбинация от две различни тенденции: кок като на Меган Маркъл и прецизно разделената на път коса. Подредете косата преди да я съберете в кок и разчупете визията, като издърпате няколко закачливи кичура.

4. Дълга коса, разделена на път

Красива прическа

Както вече споменахме, това е сред модерните прически за зима-пролет 2019. Отново говорим за права, гладка коса, която лесно може да се постигне с правилните продукти. Строг стил. Препоръчва се употребата на много тънък гребен, за да бъде идеално центрирана и прецизна.

5. Лъскава конска опашка

Прически 2019

Откакто Ариана Гранде и Ники Минаж наложиха тенденцията на високо вдигнатата опашка, ние съвсем забравихме за ниските конски опашки. Но защо да говорим за тенденциите от миналата година? Изгладете я и я съберете грижливо, за да покажете своята красота.

Използвайте етерични масла, за да я направите да изглежда по-лъскава и гладка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати