Всичко за депилиращите кремове

Депилация с кола маска

Всяка жена, която иска да изглежда добре и да се поддържа в добра форма, трябва да гладка кожа. Има много начини за обезкосмяване.

Епилация, бръснене, депилиращи кремове – вариантите зависят от различните предпочитания и типа кожа. За депилиращите кремове се знае едно със сигурност – те са доста по-щадящи кожата, а тя става мека и гладка, без болка.

Всеки, използвал поне веднъж в живота си кола маса, знае, че това няма как да стане безболезнено. И за тези, които не търпят на болка, депилиращите кремове са истински рай.

Затова ето всичко, което трябва да знаете за депилиращите кремове!

Депилиращите кремове имат един и същи ефект като останалите средства за обезкосмяване, но просто при депилиращите кремове усещането е доста по-гладко. Кожата не боде, както при бръсненето. Да не говорим, че ако използвате самообръсначка, след това има опасност да получите кожно раздразнение или да се порежете. Такова опасност с депилиращите кремове няма!

Депилиращите кремове се изработват от материали, които не дразнят кожата. Обикновено съдържат специални формули, с билков състав или растителни екстракти. Това от своя страна действа противовъзпалително, омекотява и успокоява кожата.

Епилатор за депилиране

Кремовете за депилация могат да се използват навсякъде, в домашни условия. Не ви трябва електричество, както с епилаторите. Не е нужно да губите часове при козметик, за да си направите кола маска. Или пък да купувате непрекъснато самообръсначки, за които ви трябват и крем за бръснете, топла вода и др.

Депилиращите кремове са изключително подходящ за обезкосмяване на подмишници и бикини зона. Това са деликатни и нежни части на тялото, за които е необходимо по-голямо внимание и нежност. За тези, които не търпят на болка, епилирането на подмишниците, би било истински кошмар.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати