Съвети при избора на епилатор

Епилатор

За всяка уважаваща себе си жена, епилирането не е глезотия, а задължение от първа необходимост. За тази дейност обаче ни трябва добър епилатор. Ако сте се спрели на този вариант за обезкосмяване и нямате притеснения от болката, която епилаторът причинява при епилиране, то вижте важни съвети при избора на епилатор.

По магазините у нас може да намерите безброй варианти - евтини, скъпи, компактни, модерни и красиви епилатори. В това море от разнообразие е трудно да направите правилния избор. Ето как да изберем епилатор?

Не избирайте евтин епилатор

Бюджетът е от основно значение при избора на епилатор. Но в никакъв случай не се спирайте на евтин вариант. Нискобюджетните епилатори са доста ненадеждни. Заложете на добре познати и утвърдени марки, дори и на по-висока цена. Така ще може да разчитате на епилатора дълго.

Функции

Дали да е с дискове, или с пинсети? Това е основният въпрос при избора на епилатор. Всеки специалист, работещ в магазин за техника, ще ви посъветва да си вземете епилатор с дискове. Тези епилатори са по-бързи, тъй като разполагат с керамични дискове, които се въртят с много по-висока скорост и здраво захващат фините и къси косъмчета. По този начин ще можете да се насладите на седмици сатенено гладка кожа. Плюс това ще третирате зоните на тялото си с персонализирани методи за обезкосмяване.

С вода или без вода

Епилатор и епилиране

Обърнете внимание дали епилаторът, който искате, има възможност за безкабелно използване на сухо и мокро в банята или под душа. Така ще можете да се обезкосмите дори и под душа. Затова трябва да внимавате дали е проектиран с дръжка против изплъзване, и дали може да се използва с вода.

Различни зони

Съветваме ви да си вземете епилатор, с който може да премахвате космите по различни части от тялото си, не само по краката. Затова трябва да има опция за лице, подмишници, бикини зона, а не само за краката.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати