ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Съвети при избора на лакочистител

Съвети при избора на лакочистител

ХрисиХриси
Новак
31410
Лакочистител
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор
Практичен аксесоар за вашия дом:
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор
49.00 лв.
Виж ››

Макар ходенето на маникюр да се превърна в често срещана практика сред дамите, има и такива, които предпочитат да оформят и лакират ноктите си сами вкъщи. И те много добре знаят, че без лакочистител са за никъде.

Когато си купувате такъв, вероятно виждате колко много видове лакочистител се предлагат в различните козметични магазини. Продукти с ацетон, без ацетон, в разни цветове, които привличат внимание, шишенца с интересни форми и свойства, кое от кое по-примамливо звучащи.

Истината е, че няма значение как изглежда лакочистителят, онова, което касае дамите е, той да е възможно най-малко вреден и да не нанесе трайни щети върху ноктите, тъй като ще се ползва често.

Ето няколко съвета при избора на лакочистител, които ще ви помогнат следващия път, когато стоите пред витрината и се чудите кой да си купите.

1. Лакочистител с ацетон – фактът, че съдържа ацетон, означава, че ще ви свърши чудесна работа с почистването на лака от ноктите. Изберете такъв с по-лека миризма, защото ацетонът е известен със силния си аромат. Освен това, трябва да имате предвид, че ацетонът вреди на ноктите и ако искате да ги запазите в хубавия им вид, трябва да правите паузи от време на време и да ги оставяте без лак, за да се възстановят.

2. Лакочистител без ацетон – този продукт не нанася щети върху ноктите, но и не почиства лака от тях. Изключително трудно е да премахнете стария лак, за да нанесете нов. Може да ви отнеме часове. За сметка на това, ако имате нерви и търпение, изберете него, защото ще пощади ноктите ви.

Лакочистител без ацетон за по-здрави нокти

3. Въпросът с витамините – има продуктите, в чиито съдържание има витамини. Купете си лакочистител, в състава на който присъстват витамини D, E, Fe или някой друг. Вариантът с подхранващ елемент винаги е по-добър от обикновения.

Красотата изисква жертви и една от тях са ноктите. Една дама винаги трябва да бъде с поддържан маникюр, независимо дали го прави сама или не. За да имате красиви и здрави нокти, подхранвайте с различни кремове за нокти, витамини и лосиони. Важно е да ги оставяте да си почиват от време на време и да не сте непрекъснато с лак.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати