ezine.bg»Статии»Красота»Мигли и Вежди»Правилна грижа за миглите ти! Важно е

Правилна грижа за миглите ти! Важно е

С правилните грижи можете да имате красиви мигли

Не си мислете, че мъжете се заглеждат само след жени, които имат стегнато дупе, голям бюст и дълги крака. Защото в някакъв момент ще искат да ги заговорят, а вероятно най-голямото оръжие на всяка жена е умението ѝ да пърха с мигли. То излъчва сексапил и приканва желаният кандидат да се подготви за своя лов.

Драматичният поглед е сред най-големите женски оръжия и всяка жена може да го постигне. Как да стане това? Много просто! Достатъчно е да полага правилните грижи за миглите си. Ето как да се сдобиете със съблазнителни и красиви мигли.

1. Подхранването на миглите става най-пълноценно чрез използването на рициново масло. Снабдете се с четка за мигли (ако не разполагате с такава, можете да използвате и тази на вече изхабилата се спирала), потопете я в рициново масло, срешете с нея миглите си и така се отдайте на нощния си сън.

2. За подхранване на мигли можете да използвате и вазелин (натурален), с който да намажете миглити си, като внимавате той да не влезе и в очите ви.

3. Винаги избирайте качествена козметика, защото евтиният грим може да доведе до много проблеми - не само козметични, но и здравословни. Ако очите ви лесно се възпаляват, то избирайте възможно най-натуралните продукти.

Премахвайте грима си винаги

4. Премахването на грима отново трябва да става с качествена козметика и то в момента, в който не се нуждаете вече от него. Не е задължително това да става вечер преди лягане, както досега са ни учили. Можете да се отървете от него веднага щом прекрачите прага на дома си. Колкото по-дълъг покой без макиаж давате на очите и миглите си - толкова по-добре за тях.

5. Докато премахване грима от очите си, го правете с нежни движения, а не чрез търкане. Ако търкате прекалено силно очите и миглите си, може да предизвикате възпаляване на очите и накъсване на миглите.

6. Ако случайно се окаже, че любимата ви козметика за премахване на грим е свършила и няма как да се снабдите с нея веднага, то не се притеснявайте. Използвайте преварен зехтин, който освен че лесно ще отстрани грима ви, ефективно ще подхрани кожата и миглите ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати