Няколко съвета за секси устни

Няколко съвета за секси устни

Те привличат всички мъжки погледи, ето защо трябва да бъдат изразителни и подчертани. Акцент върху лицето, чар или тайно оръжие, наречете ги както искате, устните трябва винаги да изглеждат перфектно!

За тази цел е необходимо да полагаме съответните грижи за тях. Това е по-трудно през зимата, когато студът и вятърът ги нараняват, причиняват изсъхване, белене на горния слой и т.н. Не е леко и през лятото, когато слънцето е толкова силно. Този дискомфорт би могъл да се премахне чрез подходящата козметика.

Ето няколко съвета за секси устни през лятото и през зимата, и въобще винаги, без значение какво е времето навън!

1. Правете си пилинг поне един път седмично – неговата функция се изразява в премахване на мъртвите клетки. Може да използвате определен козметичен продукт за целта – под формата на червило, крем или лосион. Бихте могли да си приготвите и домашен ексфолиант, който да нанесете с помощта на пръстите си или с четчица. Най-лесният начин за премахване на слоя мъртва кожа е чрез четка за зъби, напоена с вода, с която да разтъркате устните. Така ще стимулирате кръвообращението.

Няколко съвета за секси устни

2. Правилна грижа за устнитечервилото е като всеки друг грим. Внимателно го отстранете от устните си, щом се приберете вкъщи. Използвайте мицеларна вода или тоник, с тампон или памуче. Не търкайте с мокра кърпичка, това важи и за лицето. Нито ще свалите целия грим, нито ще пощадите кожата си, даже напротив. Интензивното търкане само би раздразнило лицето, запушило порите и предизвикало появата на досадни несъвършенства.

3. Червило под ръка – любимото ви червило трябва винаги да бъде на една ръка разстояние от вас. Освен че прави устните неустоими и акцентира върху тях, то ги предпазва от замърсителите на околната среда. Нанесете преди да излезете от вкъщи и освежавайте щом усетите липсата му. Може да изберете и балсам или гланц за устни.

Красивите устни изискват грижи, както всяка друга част от тялото. Не ги пренебрегвайте, защото те често са отговорни за доброто първо впечатление, което създавате у хората. Не само мъжете, жените също се възхищават на големи устни, върху които блещука невинен нюанс гланц или смел цвят червило.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти