Изкуствените мигли - задължителни за модерната жена

Изкуствените мигли - задължителни за модерната жена

Спиралата за мигли е сред един от трите най-използвани от жените козметични продукти. Спиралите имат запазено място във всяка дамска чанта.

Но в последно време изкуствените мигли са тези, които са на път да изместят спиралата и от нужен да я превърнат в ненужен арибут за разкрасяване.

Преди известно време изкуствени мигле бяха запазена марка единствено за фолкпевиците и супермоделите. Те предизвикваха завистта на обикновените жени с обемните си и дълги пърхащи мигли. Дойде обаче време, в което изкуствените мигли вече не са приоритет само за чалгабранша и холивудските дами, а да бъдат ежедневие и за останалите представителки на нежния пол.

Новото бижу за красиви очи е и новото оръжие за съблазняване на силния пол. Предлагат се изкуствени мигли, които се поставят в домашни условия със специално лепило. Те са обикновено за многократна употреба. Имат самозалепваща лента, но дамите често предпочитат да я подсилват със специално лепило, когато поставят миглите.

За еднократна употреба, но така да се каже с по-дълъг живот са изкуствените мигли на снопчета, които се поставят в козметичните салони. С помощта на пинсета и силиконово лепило те се вграждат в естествените мигли. По-този начин им придават гъстота.

Изкуствените мигли - задължителни за модерната жена

Издържат до две и повече седмици. Трябва обаче нощем да сте внимателни, защото е възможно да ги закачите с възглавницата или завивките. Те изискват периодична поддръжка.

Ако нямате излишни средства за лепене на мигли в козметични салони, можете да прибегнете до народните рецепти. Вечер преди лягане внимателно намазвайте миглите си с рициново масло, за да станат по-гъсти, бляскави и дълги.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Глупава статия
Глупава статия
04.12.2013 11:09
Нищо изкуствено не може да е задължително. Модерната жена трябва да може да изглежда привлекателно с малко грим и повече акъл. Останалото е кич и в повечето случаи отблъсква мъжете....
3
0
mazna
mazna
07.04.2013 13:51
леле какъв кукумагер , а бе хора със такива жени ли ще трябва да излизаме вече - ужас
3
0