Най-добрите методи за обезкосмяване за интимните части

Обезкосмяване на интимните части

Каквото и да си говорим, никой не обича малките досадни косъмчета, още повече по време на секс. Това е нещо важно за жените.

Времената са се променили страшно много и днес всяка жена има навика за обезкосмяване на интимните си части.

Премахването на ужасните косъмчета е досаден процес, но и наложителен. Все пак, има начини, които могат да го улеснят. Вижте най-добрите методи за обезкосмяване на триъгълника.

Бръснене

Бръснене

Това е най-често използваният метод за обезкосмяване. За съжаление, той е и временно решение на проблема с космите. Още на следващия ден може да забележите поникване на косъмчетата, според зоната, от която сте ги премахнали. Хубаво е да изчакате ден преди да правите секс, защото кожата трябва да отпочине. Добре е да сменяте самобръсначката си често. Използвайте душ гел или балсам са коса за по-лесно бръснене. Бъдете внимателни, защото вероятността да се порежете е голяма. След като приключите нанесете етерично масло, крем за тяло или друг продукт за успокояване на кожата.

Кола маска

Всичко зависи от човека, кожата и космите, но кола маската е един от най-ефективните методи за обезкосмяване, който трае до 5-6 седмици. Процедурата е сравнително достъпна за всеки. Хубаво е да изчакате да минат поне 24 часа преди да се отдадете на интимни ласки с партньора. Не се излагайте на слънце и не носете твърде прилепнали дрехи в рамките на тези часове, защото може да раздразните кожата. Обикновено, процедурата се извършва в козметичен салон. Косъмчетата трябва да се виждат и да имат известна дължина, за да могат да бъдат прихванати и премахнати.

Лазерна епилация

Лазерна епилация

Най-скъпият, най-ефективният и все по-често предпочитан от дамите метод. Лошото при него е, че изисква доста време. За да се спре растежа на космите е необходимо да направите няколко процедури, обикновено от 6 до 8. Те са обвързани със съответните средства, които не са никак малко. Хубавото е, че чрез лазерната епилация космите наистина се премахват и спират да растат, но не завинаги, а за няколко години, което пак не е малко време. Изчакайте 24 часа преди да правите секс. Процедурата не е болезнена и обикновено е бърза, но всичко зависи от мястото, което се третира. Хубаво е да имате подходящ козметичен продукт за успокояване на раздразнената кожа, който да я хидратира.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати