Евтин и ефективен метод за премахване на тъмните кръгове под очите

маска срещу тъмни кръгове

Има сутрини, в които се събуждаме и първото нещо, което виждаме в огледалото са тъмните кръгове под очите. За съжаление това е проблем, срещан при по-голямата част от дамите и борбата с него е много трудна.

На пазара се предлагат какви ли не козметични продукти, които уж вършат работа. В крайна сметка, повечето от тях просто имат хубава опаковка. Със сигурност и вие се изпробвали редица от тях, но без резултат.

Дерматолозите казват, че с напредване на възрастта кожата губи способността си да регенерира и това прави тъмните кръгове под очите по-видими и силно изразени. Онова, което дамите обикновено правят, е да се опитват да ги прикрият с грим. Това, обаче, е само временно решение на проблема, защото след изтриването на макиажа, кръговете пак се появяват.

Ето защо ви предлагаме нещо по-ефективно, което няма да ги прикрие, а ще ги премахне.

Тайната за премахване на тъмните кръгове под очите се крие в подходящата комбинация, а именно: краставица + оризово брашно + витамин Е+ пшенично брашно.

Краставиците съдържат антиоксиданти, които подпомагат правилното кръвообращение, и витамин К – за неговото стимулиране. Оризовото брашно има избелващ ефект. Витамин Е също е мощен антиоксидант, който поддържа кожата млада и сияйна, а пшеничното брашно намалява видимостта на кръговете под очите.

маска с краставица

Рецепта за приготвяне на маската:

1. Вземете една краставица и я нарежете на малки парченца. Поставете в блендер или пасатор, и прецедете отделения сок.

2. Добавете 3 с.л. фино оризово брашно към сока.

3. Добавете 1 капсула витамин Е към предните две съставки и ги разбъркайте.

4. Прибавете 3 с.л. пшенично брашно.

Получената маска нанесете върху зоната под очите, където се образуват тъмните кръгове. Оставете за 15 минути и отмийте. Може да правите процедурата всеки ден, докато не видите ефект. Самата маска може да издържи до 9 дни, съхранена в хладилник.

Както виждате това е лесен, бърз и евтин начин за приготвянето на ефективна маска, която ще ви отърве от неприятните и упорити несъвършенства. За да поглеждате с усмивка към огледалото всяка сутрин, са необходими минимални усилия!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати