ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Модерни прически за тънка коса

Модерни прически за тънка коса

ХрисиХриси
Новак
31415
Модерни прически за тънка коса
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Не всички дами са облагодетелствани с гъста и буйна грива, някои притежава по-слаба и тънка коса. Освен това има редица фактори, които могат да повлияят негативно върху структурата на косъма, в това число и напредналата възраст.

Все пак, хубавото е, че независимо дали косата е по-гъста или тънка, можем да изглеждаме добре. Има различни варианти прически, които, освен че биха придали свеж тип на косата, биха свалили поне няколко години от вас, подмладявайки ви значително.

Ето няколко модерни прически за тънка коса:

1. Прическа на слоеве – този начин на подстригване придава обем на косата и я прави да изглежда визуално по-гъста, отколкото всъщност е. Готина и интересна прическа, която ще придаде свежест на визията ви.

Модерни прически за тънка коса

2. Омбре/балеаж или друго боядисване – разбира се с боя, която не уврежда косата толкова много. Когато има няколко цветове в косата, особено когато те са прелети професионално, се получава закачлив ефект, който ще ви подмлади и ще ви накара отново да се почувствате уверени в себе си.

3. Къса коса – когато косата е по-тънка е хубаво дължината ѝ да бъде по-къса. Колкото повече я скъсите, толкова по-гъста ще стане тя, възвръщайки плътността си.

4. Каре – класическа прическа, която едва ли някога ще излезе от мода. Подходяща е за всяка дама, без значение от възрастта. Подчертава чертите на лицето, подмладява и ви кара да изглеждате загадъчна, секси, жена, уверена в себе си!

Модерни прически за тънка коса

5. Много къса коса – тип мъжка прическа. Тя е подходяща за дами с нежна и красива линия на шията, защото тя ще бъде видима непрекъснато. Може да пуснете дължина от едната страна, да скъсите от друга. Да накъдрите или да изправите. Вариантите са много.

6. Черта или боб – класическо подстригване на черта, което може да използва по различни начини. Изправена, придава делови вид на дамите, а накъдрена е готина, сладка и закачлива. Може да изберете къс или дълъг боб. Това е прическа, която отива почти на всяко лице. Ако пуснете дълга коса от едната страна или просто изберете по-дълъг боб, ще имате възможност да къдрите косата, получавайки небрежни къдрици за още по-страхотна визия!

Модерни прически за тънка коса

7. Етажи – също добър вариант за прическа за жени с тънки коси. Отново ще придаде плътност и свежо излъчване на косата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати