Бъди красива, дори когато закъсняваш – 5 трика за 5 минути!

Руж за бързо разкрасяване

Вероятно често ви се случва да бързате – за работа, училище, среща. Голяма част от момичетата се улисват и губят представа за времето, а знаем, че никой не обича да чака закъсняващите, особено мъжете.

В същото време, една дама не би си позволила да излезе от вкъщи преди да се увери, че изглежда зашеметяващо. Това са две неща, между които трудно можете да намерите баланс. Трудно, но не и невъзможно!

Независимо дали се приготвяте за работна среща или разходка с приятели, важно е да се научите да подчертавате красотата и чертите си, не да прекалявате, трупайки безсмислено куп козметични продукти върху лицето си. Така, освен закъснение, няма да постигнете нищо друго.

Предлагаме ви няколко съвета за красота, които ще ви се притекат на помощ, когато времето ви изостави: 5 трика, за да изглеждате прекрасно за 5 минути. Ето и нашите съвети за бързо разкрасяване!

Коректор за бързо прикриване на сенките

1. За пъпки, тъмни кръгове и торбички под очите – нормално е, особено ако са се събрали няколко вечери, в които не сте спали добре. За да прикриете този малък проблем, освен обикновения коректор, който ползвате и е в тон с цвета на кожата ви, нанесете и такъв в лек розов нюанс. Разнесете добре и не прекалявайте с количеството.

Ако искате да прикриете пъпка, използвайте по-наситен коректор в същия тон с цвета на кожата ви. Той ще прикрие несъвършенствата и ще се слее с тена ви.

2. За изравняване на тена – ако кожата ви е чиста и гладка, може да използвайте пудра, с която да фиксирате брадичката, челото и носа. Нанесете тънък слой, без натрупвания.

3. За подчертаване на очите – нанесете спирала и сенки за очи в нежен цвят. Гримът трябва да е достатъчно, за да привлече вниманието върху очите ви, но и да не се натрапва и дразни. За ежедневната визия не нанасяйте матови и такива в тъмни нюанси.

Спирала за бързо разкрасяване

4. За придавате на свежест – ружът ще ви свърши чудесна работа тук. Нанесете по скулите продукт в леко розови или прасковени тонове. Руменината по лицето ще ви накара да засияете и да бъдете красива.

5. За перфектна прическа – най-бързата, но и доста ефектна прическа си остава конската опашка. Класика в жанра, която позволява и експерименти. Може да я направите стегната, висока, ниска, с обем, да добавите аксесоари и т.н.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати