Как да имаме искрящо бели зъби

1 от 5 Снимки

1. Набавете си електрическа четка за зъби


Електрическите чести за зъби ще ви помогнат в борбата с лошия дъх, зъбния камък и кървящите венци. Освен това ще запазят вашите зъби чисти и бели.

Всеки от нас мечтае за красива усмивка, а както знаем, белите зъби са неизменна част от нея. Как обаче да се сдобием с искрящо бели зъби, ако природата не ни е надарила с такива?

Това може да се случи с помощта на няколко прости съвета. Първата и най-важна стъпка е да посетите стоматолог за професионално почистване на зъбите ви. По този начин зъбният камък и плаката ще бъдат премахнати, а зъбите ще бъдат полирани.

Тази процедура е важна не само за естетичния вид на вашата усмивка, но и заради оралното ви здраве. Именно проблеми като лош дъх и кървене на венците ще бъдат отстранени, след професионалната намеса на стоматолог. Като бонус ще получите и по-бели зъби.

Разбира се, ако резултатът не ви задоволява, можете да се подложите и професионално избелване на зъбите. Не ви съветваме да го правите у дома с подръчни материали, тъй като има риск да навредите на зъбния емайл. Процедурата, извършена от стоматолог обаче, ще ви гарантира ефикасност, безопасност и дълготраен ефект.

След избелването на зъбите си, трябва да сте изключително внимателни. Ако искате да задържите ефекта по-дълго, обърнете внимание на още няколко съветва за бели зъби. Вижте в галерията какви други грижи за полагате, за да имате холивудска усмивка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати