Ezine.bg»Статии»Красота»Красива Усмивка»Как да имаме искрящо бели зъби

Как да имаме искрящо бели зъби

5 от 5 Снимки

5. Избелващи дъвки


Въпреки че не може да разчитате само на тях, редовната им употреба, наред с други споменати средства за избелване, ще спомогне за вашата кауза.

Всеки от нас мечтае за красива усмивка, а както знаем, белите зъби са неизменна част от нея. Как обаче да се сдобием с искрящо бели зъби, ако природата не ни е надарила с такива?

Това може да се случи с помощта на няколко прости съвета. Първата и най-важна стъпка е да посетите стоматолог за професионално почистване на зъбите ви. По този начин зъбният камък и плаката ще бъдат премахнати, а зъбите ще бъдат полирани.

Тази процедура е важна не само за естетичния вид на вашата усмивка, но и заради оралното ви здраве. Именно проблеми като лош дъх и кървене на венците ще бъдат отстранени, след професионалната намеса на стоматолог. Като бонус ще получите и по-бели зъби.

Разбира се, ако резултатът не ви задоволява, можете да се подложите и професионално избелване на зъбите. Не ви съветваме да го правите у дома с подръчни материали, тъй като има риск да навредите на зъбния емайл. Процедурата, извършена от стоматолог обаче, ще ви гарантира ефикасност, безопасност и дълготраен ефект.

След избелването на зъбите си, трябва да сте изключително внимателни. Ако искате да задържите ефекта по-дълго, обърнете внимание на още няколко съветва за бели зъби. Вижте в галерията какви други грижи за полагате, за да имате холивудска усмивка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати