Черешовите устни са новият тотален хит

Не, не става въпрос за селфи поза и не за способността ни да правите снимки с череши, а тенденция в гримирането.

Черешови устни - именно така наричат ​​корейските козметолози новата инжекционна техника. Тя се състои в това, че не се увеличават целите устни, а да се добави обем само в центъра, за да стане по-ясна арката на Купидон (вдлъбнатинката над горната устна).

Според идеята на азиатците така устата имитира две череши, разположени една до друга с дръжките (под дръжки трябва да разбирате зоната, останала, без да е обработена с филъри).

Корейците, които са луди по кукленски и детски лица (оттук и много техники за гримиране, например много руж по носа и бузите, уголемени с козметични средства мигли), се опитват да постигнат същото с помощта на черешовите устни - да направят лицето по-младолико и невинно.

Дали се получава или не - можете да разберете от галерията. Между другото, и жените, и мъжете харесват идеята да трансформират устните по този начин.

Например много журналисти и фенове подозират членовете на южнокорейската момчешка група Monsta X в използването на инжекции за красота. Ефектът след процедурата трае около 6-12 месеца - в края на краищата това е активната зона (ние постоянно общуваме и движим устните си), така че филърът я напуска бързо.

А за тези, които не са готови за инжекции, предлагаме, правейки своят грим, акцентът да е върху центъра на устните. Например, подчертайте центъра с по-ярък нюанс на червило или добавете повече блясък за устни към средата.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти