Това масло е най-добрият приятел на красивата коса

1 от 5 Снимки

1. Заздравява косата


Кокосовото масло стимулира ли растежа на косата? Отговорът е да, кокосовото масло определено ще помогне на косата ви да стане по-здрава, гъста и дълга от обичайното. Витамини и мастни киселини в кокосово масло, използвано при масаж на скалпа, ще овлажняват косата и ще я подхранят в дълбочина. Правете маска с това невероятно масло веднъж или два пъти седмично в продължение на 10 минути ще създаде оптимална среда за бърз растеж на косата.

Има толкова много видове масла, че е почти невъзможно да знаете всички техни полезни свойства, но определено кокосовото масло има много добра репутация. То е същинско оръжие за красота.

Кокосовото масло способства за горенето на мазнини, източник е на здраве. Грижи се за косата ви, бори се с бактериите. То почиства устната кухина и може да се използва като средство за избелване на зъбите.

Въпреки че бихме могли да продължим списъка по отношение на употребата му, в този материал ще говорим за ползите от кокосовото масло за косата.

Ако и вие страдате от косопад, пърхот или изтощена грива, вижте в галерията ни по-горе защо кокосовото масло е полезно за косата.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати