Искате съблазнителни крака? Следвайте тези грижи

Крака

Въпреки че навън е студено и късите дрехи са прибрани в гардероба, не бива да забравяме за грижата за краката си. Вижте няколко лесни стъпки за съблазнителни крака, които да показвате с гордост по всяко време на годината.

Упражнения за краката

Ходете пеша, изкачвайте стълби, карайте колело, ходете на фитнес. Всяко физическо упражнение, което ви разсейва от седенето на едно място е добре дошло за вашите бедра. Ако гърбът ви е в добро състояние, опитайте клякания. Сто клека ще ви помогнат да се преборите с целулита и да изваете стегнато дупе и красиви бедра.

Хидратация на кожата

Красиви крака

Следващият аспект, върху който ще се съсредоточим, е кожата. На първо място, трябва да сте сигурни, че имате много добре хидратирана кожа. Използвайте много подхранващи масла, масло за тяло или кремове за фина и красива кожа. Можете дори да изберете крем или масло с блестящи частици, които отразяват светлината и придават на кожата здрав и секси вид.

Напукани пети

Какво можете да направите в този случай? Не, не пемзата е най-доброто решение. На първо място, трябва да установим причината за пукнатини по петата. Може да са неподходящи обувки, излагане на слънце или дори липса на витамини и мастни киселини. За да коригирате този проблем, препоръчително е да овлажнявате кожата си всяка вечер преди лягане с крем на базата на витамини, масло от шеа. Друго ефективно средство е да нанасяте зехтин върху петите и да спите с чорапи, за да улесните абсорбцията на маслото в кожата. Може да не е много удобно, но сутрин определено ще видите разликата.

Епилация

Бръснене

След това трябва да бъдете много внимателни относно обезкосмяването. Въпреки че бръсненето е лесно и бързо, оставя кожата ви в лошо състояние. Помислете за лазерна епилация, която е много ефективна.

Грижа за ноктите

В крайна сметка нека не забравяме ноктите. Неглижираният педикюр ще съсипе имиджа ни, без значение колко добре изглеждат краката. Ноктите се изрязват прави, без заобляне в ъглите, за да се избегне възможно възпаление. Не забравяйте и грижата за кожичките. Техният вид е определящ за вашите съблазнителни крака.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати