Искате съблазнителни крака? Следвайте тези грижи

Крака

Въпреки че навън е студено и късите дрехи са прибрани в гардероба, не бива да забравяме за грижата за краката си. Вижте няколко лесни стъпки за съблазнителни крака, които да показвате с гордост по всяко време на годината.

Упражнения за тонизиране на краката

Ходете пеша, изкачвайте стълби, карайте колело, ходете на фитнес. Всяко физическо упражнение, което ви разсейва от седенето на едно място е добре дошло за вашите бедра. Ако гърбът ви е в добро състояние, опитайте клякания. Сто клека ще ви помогнат да се преборите с целулита и да изваете стегнато дупе и красиви бедра.

Хидратация на кожата

Красиви крака

Следващият аспект, върху който ще се съсредоточим, е кожата. На първо място, трябва да сте сигурни, че имате много добре хидратирана кожа. Използвайте много подхранващи масла, масло за тяло или кремове за фина и красива кожа. Можете дори да изберете крем или масло с блестящи частици, които отразяват светлината и придават на кожата здрав и секси вид.

Напукани пети

Какво можете да направите в този случай? Не, не пемзата е най-доброто решение. На първо място, трябва да установим причината за пукнатини по петата. Може да са неподходящи обувки, излагане на слънце или дори липса на витамини и мастни киселини. За да коригирате този проблем, препоръчително е да овлажнявате кожата си всяка вечер преди лягане с крем на базата на витамини, масло от шеа. Друго ефективно средство е да нанасяте зехтин върху петите и да спите с чорапи, за да улесните абсорбцията на маслото в кожата. Може да не е много удобно, но сутрин определено ще видите разликата.

Епилация

Бръснене

След това трябва да бъдете много внимателни относно обезкосмяването. Въпреки че бръсненето е лесно и бързо, оставя кожата ви в лошо състояние. Помислете за лазерна епилация, която е много ефективна.

Грижа за ноктите

В крайна сметка нека не забравяме ноктите. Неглижираният педикюр ще съсипе имиджа ни, без значение колко добре изглеждат краката. Ноктите се изрязват прави, без заобляне в ъглите, за да се избегне възможно възпаление. Не забравяйте и грижата за кожичките. Техният вид е определящ за вашите съблазнителни крака.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати