Модата в цветовите нюанси за косата през 2020 година

Модата в цветовите нюанси за косата през 2020 година

Почти всеки е чувал максимата, че модно е това, което ни стои добре. Всъщност можем да нагодим тази максима към модните тенденции и тя да отговаря на идеята, че от всички модни предложения трябва да изберем това, което ни подхожда най-много.

Модата е нещо, което не търпи застой, тя е в непрекъснато движение. Това важи и за нюансите и методите за боядисване на косата. Най-добрият избор за цвят е този, който е най-близо до естествения. Възможен е и обратният вариант - да бъде необичаен и оригинален.

Ако искаме и да се придържаме към актуалните модни тенденции за цвят на косата, тогава ето кои нюанси ще се срещат най-често през тази година.

1. Естественият цвят на косата - няма нищо по-подходящо от това, което природата е решила да ни даде. Нейният избор е обикновено най-добрия възможен.

Тази истина е известна на модните корифеи и затова естествените тонове ще бъдат сред водещите. Може този тон да бъде подложен на лека корекция, за да избистри нюанса или да го разреди с различни преливания. Това ще го направи по-интересен.

2. Да охладим тъмните нюанси - студенината в цветовите нюанси на косата е интригуваща и продължава да има своето място в модния избор. По-рано това предложение се отнасяше повече към русата коса, но в последно време е тенденция за все повече основни цветове.

Тенденции при цвета на косата за 2020

3. Цветът коняк с канела - следващата година ще принадлежи на добре изразения и наситен цвят. Деликатният цвят на коняк и пикантната канела са добро предложение, защото изискват съвсем малко грижи и допускат различни вариации с преобладаване на едното или другото решение.

4. Кремообразен и меден рус - русата коса винаги ще бъде модерна и предпочитана. Златните нюанси, наподобяващи мед от липа или лавандула, ще излязат напред в предпочитанията.

Силният жълт пигмент на косата ще понесе добре оцветяването в медено. Платинените блондинки няма да излязат от мода, но това не може да се каже за сивата коса.

5. Да бъде червено във всички нюанси - от следващата година всички нюанси на червено ще влязат в модния тренд за цвят на косата - от бронзово до студения северен тон.

Боядисването на косата трябва да се прави много внимателно, защото този цвят на практика се губи в нея.

6. Интересни решения, които ще бъдат модни са цветът на розово злато и лавандуловите нюанси. Те са за тъмна кожа и кафяви очи. Нужна е красива и здрава коса, за да стои добре, както и опитен стилист, който да направи цвета.

Цвят на косата 2020

7. Балеаж - тази нова техника на изсветляване на краищата без да се променя драстично цветът, навлязла преди около 2 години, ще продължи да бъде на мода. Техниката стои добре на средно дълга светла коса, а големият плюс е нейната трайност.

8. Цветът крем сода е новост в цветовите предложения за косата и представлява добавяне на бежови и златисти тонове към основния цвят.

Стои добре както на светла, така и на тъмна коса, а резултатът е нежен и топъл цвят на косата, който гали погледа.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати