Знаци, че е крайно време да отидете на фризьор

Фризьор

Не знаете какво да правите с косата си? Всеки ден я връзвате на опашка или на кок? Ако си отговорихте положително на тези въпроси, значи е време да отидете на фризьор!

Косата е много важна част от външния вид на една жена и винаги бихме искали да изглежда добре. Хубавата прическа ни кара да се чувстваме по-щастливи, енергични и женствени. Често правим маски на косата си, слагаме различни продукти и какво ли не. Но има моменти, когато просто трябва да отидем на фризьор, колкото и да ни тревожат историите за твърде къса подстрижка.

Косата ви не е жива като преди

Ако блясъкът в косата ви се е загубил, краищата са сухи и често губите четката в косата си, значи тя не е толкова здрава колкото преди. Това може да се дължи на цъфнали краища, честа топлинна обработка или сурови метеорологични условия. Увредената коса може често да се накъсва при разресване, да прилича по форма на триъгълник и да ви се струва като слама при допир.

Увредена коса

Не пренебрегвайте тези сигнали! Ако косата ви е увредена, продуктите за регенериране или поддържане на косъма няма да помогнат. Те само прикриват, а не поправят вредите, нанесени на косата. Единственото, което ще ви помогне, е да отидете на фризьор и да ви подрежат връхчетата. Най-добре би било косата да се подстриже до там, до където няма блясък, за да останете само с жива и обемна коса.

Страдате от ниско самочувствие и депресия

Избягвате огледалото сутрин и вече не си правите толкова селфи снимки? Не знаете какво да облечете за деня? Гримът не ви се получава тези дни? Не се безпокойте - просто е време да разнообразите външния си вид. А какво може да е по-ефективно от нова прическа? Без значение дали ще скъсите косата си или ще смените цвета, гарантирано ще ви помогне да се почувствате по-свежо.

Прическата ви вече е загубила формата си

Безформена прическа

Всеки се чувства по-добре в кожата си, ако има стилна прическа. Най-вероятно помните хубавото чувство, когато излезете от фризьорския салон с нова прическа, с която си заслужава да си направите нова профилна снимка. Но след време прическата започва да губи формата си. Това са сигурни знаци, че имате нужда от ново посещение на фризьорския салон.

Не пропускайте признаците, показващи кога да отидете на фризьор, защото здравината и видът на косата ни са много важни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати