ezine.bg»Статии»Красота»Козметика и Козметични Процедури»Съвети при професионално оформяне на вежди

Съвети при професионално оформяне на вежди

Оформяне на вежди с конец
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
Качество без компромис:
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
59.00 лв.
Виж ››

Всяка една жена иска да изглежда отлично във всяка ситуация и винаги да е център на вниманието. Колкото обаче и да е умна и начетена една дама, няма как да оспорим факта, че външният вид е също много важен за общото впечатление. Така например с добре оформените вежди можете дори да скриете някакви асиметрии на лицето ви и малките недостатъци. Те са важна част от цялостната грижа за визията ви.

Можете да се възползвате от услугата професионално оформяне на вежди.

Днес се използват различни начини за оформянето на вежди, като и методите за това се различават в зависимост от желания резултат - временно, дълготрайно, пудрово покритие, косъм по косъм, едноцветно или комбинирано.

Един истински специалист ще може да ви посъветва каква методика е най-подходяща за вас, както и каква форма да изберете. Непосредствено преди самата процедура козметика ще ви нарисува леко очертание на бъдещите вежди, за да прецените и вие самите дали ще се възприемат така.

Ако се притеснявате да си правите дълготрайни процедури, а именно микроблейдинг, тогава в началото може да опитате с боядисване на веждите с къна или специална боя. Ефектът трае около 2-3 седмици и така дори в случай, че нещо не ви харесва, резултата ще е обратим.

Потъмняване на вежди

Във всеки един случай трябва да подхождате внимателно със салона, който ще изберете и специалиста. Четете отзивите в групите, социалните мрежи, питайте за реални отзиви на клиенти, а можете да се обърнете и за съвет към приятели, които вече са си правили тези процедури и ви харесва резултата при тях.

Хигиената е другият важен аспект при избора на козметични център. Не ви съветваме да ходите в различни гаражни салони или да се правят процедурите в домашни условия. Всички инструменти, които се използват по време на естетична корекция на веждите ви, трябва да се стерилизират след това, а както сами се досещате, при този тип салони се използва само спирт, което не убива бактериите.

И не забравяйте, че както с всеки един продукт, тук също може да се появи алергична реакция, която е не само неприятна, но и опасна. Затова винаги внимателно избирайте салона, където ще си правите процедурата, където работят истински специалисти, на които можете да се доверите на 101 процента.

Вежди

Не се притеснявайте от промените на визията ви. Винаги е приятно да се видите в някакъв друг образ и да подобрите това, което ви е подарила природата. Ако имате гъсти вежди или пък редки, тогава оформянето им за вас е истинска панацея на ежедневния проблем, свързан с корекцията им всяка сутрин.

Научи също какво говори формата на веждите ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати