Заличете бръчките с подходящия грим

Грим

Всяка дама от край време знае какво е способен да направи с кожата и лицето ѝ гримът. Умелият макиаж не само ни разкрасява, но ни вдъхва увереност, самочувствие, успоредно с което ни прави по-лъчезарни, усмихнати и позитивни. „Магичната” сила на пудрата, фон дьо тена, ружа и червилото са доказано и изпитано средство за дамския чар.

Днес тези продукти са подложени на непрекъснати революционни усъвършенствания и методи, в резултат на които на пазара са продукти, които не само ни разкрасяват, но заличават до 50 процента бръчките и ни правят по-млади.

Добре е дамите, които вече не са в първа младост, да знаят някои основни правила, когато избират козметиката си. Откритията на козметичните лаборатории в наши дни позволяват всяка жена да избира между различни продукти, които рекламират полезните си съставки и чудодейни ефекти върху кожата.

Определени компоненти са резонни за определени части от женското лице. Така например кожата на устните не съдържа мастни клетки, в резултат на което е склонна към бързо изсушаване. Често обикновените червила спомагат този процес на сбръчкване на устните. В такъв случай е необходимо да подбираме червила с активни съставки.

Гримове

За околоочния контур продуктите ни задължително трябва да съдържат пептиди. Те изглажда линиите на околоочния контур и стимулират клетките да произвеждат повече колаген.

Специалистите в областта са категорични, че един добър козметичен продукт е в състояни веднага да повлияе кожата около очите, която е тънка и чувствителна, но едновременно с това и податлива на действието на активните съставки.

Крем против бръчки

Коректорите за очи с пептиди са обсолютно безвредни и не натоварват кожата, както правят доста серуми и кремове.

Когато подбирате фон дьо тена си, задължително изисквайте от продавачката да ви препоръча такъв с ретиноиди, колаген и хиалуронова киселина. Тези съставки в случая са много важни – човешката кожа по принцип сама произвежда хиалуронова киселина, но с годините количеството ѝ намалява.

Именно за това, когато остаряваме, кожата се отпуска и идват нежеланите бръчки. Фон дьо тенът с хиалуронова киселина е едно отлично средство да продължите действието на нощния си крем против бръчки и през деня.

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати