Ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Боядисана коса: 4 цвята, 4 проблема!

Боядисана коса: 4 цвята, 4 проблема!

2 от 4 Снимки

2. Изрусяването изсушава косата


Изрусената коса става много суха, губи своя блясък и цвят. Също така се средства по-трудно. А най-досадното е, че с времето русото започва да придобива нежелани тъмни нюанси. За да се избавите от този проблем, задължително се изрусявайте при добър фризьор и се грижете за цвета си с маски и шампоани всяка седмица.

Блондинките са секси, брюнетките са изискани, а червенокосите - чувствени. Рождените цветове на гривата ни се считат за тривиални и поради тази причина много жени избират да се боядисат в един от водещите цветове, но всеки от тях има силни и слаби страни.

Ние се боядисваме не само за да прикрием белите коси, но и за да имаме по-интересен външен вид. Примамени от новите тенденции, посягаме към бои за коси, чиито цветове драстично се различава от този на нашата собствена грива.

И в резултат от всички тези процедури по разкрасяване, в крайна сметка се сдобиваме със слаба, тънка, изтощена коса. За това, дами, преди да се боядисате, помислете добре. И най-вече се запознайте с грижите за боядисана коса.

В галерията ни ще видите какви рискове крие всеки един от четирите основни цвята, които избираме за косата. Който и от тях да предпочетете, не забравяйте да миете косата си само със специализирани шампоани за боядисана коса. Правете го не по-често от 3 пъти в седмицата, за да запазите цвета на косата по-дълго.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати