Какво трябва да има във всяка чантичка за грим

1 от 6 Снимки

1. Червило


Малко червило винаги ще придаде на визията ви женственост, а и ще ви помогне да акцентирате върху устните, ако искате да отвлечете вниманието от несъвършенства в друга част на лицето.

Дамската чанта е задължителен атрибут от аутфита на всяко момиче. Освен че допълва стайлинга, тя е и голямо удобство, защото позволява да носим навсякъде любимите си дамски принадлежности.

И докато дамската чанта е пълна с всевъзможни джаджи, някои от които напълно ненужни, то с чантичките за грим нещата не бива да стоят така.

Желателно е добре да прецените какво да сложите вътре, тъй несесерите за грим по правило са по-малки.

Всяка жена сама преценява как да подреди своята чантичка за грим. Съдържанието на несесера зависи най-вече от начин ѝ на живот и от това дали предпочита тежък грим.

Обикновено любителките на силния макиаж имат огромни чанти за грим, в които успяват да поберат неща като хайлайтър, руж, основа за грим, фон дьо тен, сенки за очи, сенки за мигли, молив за вежди, молив за устни, гланц за устни, очна линия, апликатори за сенки, бюти блендер, четки за руж.

Любителите на по-естествената визия обаче си спестяват доста от тези артикули. И все пак кои са основните продукти, които трябва да присъстват във всяка чанта за грим, тъй като са от първа необходимост.

Вижте в горната галерия с какво да заредите своето несесерче, ако сте начинаещи в света на макиажа, или просто искате да сте по-организирани.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати