Какви прически ще са модерни през пролет 2020?

Какви прически ще са модерни през пролет 2020?

Преди всеки нов моден сезон законодателите в модата представят актуалните тенденции, които ще бъдат модерни и актуални. Най-често това е нов прочит на познати вече стилове от предишни години или връщане десетилетия назад и представяне на стари трендове, но пречупени през нов съвременен поглед. Днес те вече не изглеждат ретро, а напълно в крак с вижданията и вкуса на новото поколение, с леко намигане към модния вкус от миналото.

Тенденциите в прическите за пролетта на 2020 година представляват такова връщане в десетилетията назад, където се търси вдъхновение за съвременния стил. С тази уговорка става напълно разбираемо връщането към ултра късата коса в модата на прическите за тази пролет. Известните преди десетилетия гарсон и сасон са отново хит, но в по-съвременен и интересен вариант. Хаотично изглеждащата коса вече не е модерна. На нейно място идва класическият шик, изразен в луксозен ретро стил.

Прическата гарсон се характеризира с ултра къса коса. Тя придава независим, стилен, луксозен и много дискретен вид на всяка млада дама. Подходяща е за офиса и стои чудесно в ежедневието. Препоръчва се през пролетта на 2020 година да бъде комбинирана с обемен бретон.

Прическата боб отново е в центъра на вниманието. Сега тя е творчески представена с асиметрия в едната страна. Уникалността на всяка отделна прическа се постига с интересни методи като подстригване с гореща ножица или използване на нож в оформяне на косата. Актуално ще бъде удължаването на косата от едната страна.

Какви прически ще са модерни през пролет 2020?

Прическата сасон е в пряка връзка с познатия боб, но при нея става въпрос за по-плавни линии и по-мек преход от бретона към основната част на косата. Идеална е за овално или квадратно лице и фина коса.

По отношение на цвета, розовият ще господства напълно и любителите на този нюанс могат смело да заложат на него.

Тези, които имат здрава и красива дълга коса, с малко старание могат да си направят модерна прическа, без да се налага скъсяване. Най-добре е да остане леко чуплива след измиването и да не се изсушава със сешоар.

Топ тренд ще бъде дългата коса на леки върни или мокър ефект, постигнат със стилизант. Аксесоарите за коса могат да помогнат за индивидуална ефектна визия, когато са използвани с усет.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати