Какви прически ще са модерни през пролет 2020?

Какви прически ще са модерни през пролет 2020?

Преди всеки нов моден сезон законодателите в модата представят актуалните тенденции, които ще бъдат модерни и актуални. Най-често това е нов прочит на познати вече стилове от предишни години или връщане десетилетия назад и представяне на стари трендове, но пречупени през нов съвременен поглед. Днес те вече не изглеждат ретро, а напълно в крак с вижданията и вкуса на новото поколение, с леко намигане към модния вкус от миналото.

Тенденциите в прическите за пролетта на 2020 година представляват такова връщане в десетилетията назад, където се търси вдъхновение за съвременния стил. С тази уговорка става напълно разбираемо връщането към ултра късата коса в модата на прическите за тази пролет. Известните преди десетилетия гарсон и сасон са отново хит, но в по-съвременен и интересен вариант. Хаотично изглеждащата коса вече не е модерна. На нейно място идва класическият шик, изразен в луксозен ретро стил.

Прическата гарсон се характеризира с ултра къса коса. Тя придава независим, стилен, луксозен и много дискретен вид на всяка млада дама. Подходяща е за офиса и стои чудесно в ежедневието. Препоръчва се през пролетта на 2020 година да бъде комбинирана с обемен бретон.

Прическата боб отново е в центъра на вниманието. Сега тя е творчески представена с асиметрия в едната страна. Уникалността на всяка отделна прическа се постига с интересни методи като подстригване с гореща ножица или използване на нож в оформяне на косата. Актуално ще бъде удължаването на косата от едната страна.

Какви прически ще са модерни през пролет 2020?

Прическата сасон е в пряка връзка с познатия боб, но при нея става въпрос за по-плавни линии и по-мек преход от бретона към основната част на косата. Идеална прическа за овално лице или квадратно лице и много тънка коса.

По отношение на цвета, розовият ще господства напълно и любителите на този нюанс могат смело да заложат на него.

Тези, които имат здрава и красива дълга коса, с малко старание могат да си направят модерна прическа, без да се налага скъсяване. Най-добре е да остане леко чуплива след измиването и да не се изсушава със сешоар.

Топ тренд в прическите през пролет 2020 ще бъдат леките вълни в косата или мокър ефект, постигнат със стилизант. Аксесоарите за коса могат да помогнат за индивидуална ефектна визия, когато са използвани с усет.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати