Искате сочни устни без операции? Изпробвайте този масаж

Уголемяване на устните без операция

Казват, че усмивката краси човека. Според британски учени, най-привлекателната част от жените са устните. Затова много дами търсят начини да направят този „аксесоар” още по-сексапилен. Но как да уголемим устните си без операция?

Напоследък един метод става все по-популярен – камъкът Гуа Ша. Все повече известни личности и модели търсят помощ от това природно богатство, за да имат красиви и сочни устни без тежки и скъпи интервенции.

От години камъкът с форма на гребен е част от аюрведическата медицина (Аюрведа). Тази псевдонаучна система е от Индия, като принципите ѝ са насочени към опазването на живота, включително чрез изграждането на здравословни навици.

Според Аюрведа Гуа Ша има разкрасителни и успокояващи свойства. Камъкът се намира в различни форми, които да прилепнат идеално на формите на лицето. Масажите на кожата с Гуа Ша помагат за подмладяването и изглаждането на кожата. Но намира приложение и в грижата за устните. Масажът на устните с камъка стимулира кръвообращението, което ги прави по-сочни и красиви.

Първо изтрийте грима от устните си и ги намажете с кокосово или бадемово олио. Леко опънете устната си и с назъбената част на камъка внимателно масажирайте от край до край устната. За да прецизирате формата на устните, както вие желаете, старайте се да минавате точно от ъгъла на устата.

Масажът на устните трябва да се прави по веднъж на ден. Ако прекалите, рискувате да нараните кожата.

Гуа ша за сочни устни

Ефектът ще дойде мигновено. Дори след първия масаж ще видите, че устните ви стават по-големи и сочни. Ако сте постоянни, резултатът няма да закъснее.

Всеки, който е изпробвал този масаж с Гуа ша, ще потвърди, че наистина работи и бързо ще се почувствате по-красиви и съблазнителни. Същевременно ще опънете бръчките около устата, ще заличите бръчките по челото и ще се сбогувате с тъмните кръгове и досадните торбички под очите. Какво по-хубаво от това?

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати