Рускините са магнит за мъжете! Ето тайните им за успех

Тайните на рускините

Желанието на нежната половина на човечеството да бъде завладяващa я кара непрекъснато да мисли за тайните на красотата, която различните култури имат.

Изследванията показват, че понякога красотата на някои жени зависи пряко от мястото им на пребиваване.

Руските жени например отдават голямо значение на външния си вид, който е неразделна част от тяхната култура.

Ето и тайните за красота на рускините:

Красива кожа

Руските жени често могат да се похвалят със свеж тен и красива кожа. Повечето рускини обаче не са склонни да използват козметика и са убедени, че тайната на красотата на кожата им се крие в ежедневната употреба на кефир. Кефирът е висококалорична напитка, богата на пробиотици, калций, протеини, витамини, особено В и други полезни хранителни вещества. Многобройни изследвания показват, че употребата на кефир подобрява храносмилането, овлажнява кожата и я прави по-гладка.

Стремеж към красота

Руските жени се отличават с невероятен стремеж към красота. Желанието да бъдат красиви ги кара непрекъснато да търсят нови начини за подобряване на външния си вид. Те са готови да направят всичко, за да подчертаят естествената си красота.

Масаж на лицето

Масаж на лицето

Според иранския медицински сайт Alodoctor, руските жени практикуват често масаж на лицето, за да изглежда кожата им по-свежа. Масажът на лицето подобрява кръвообращението и зарежда кожата с хранителни вещества. Освен това тенът на кожата се подобрява и тя изглежда по-млада.

Стил

Ако видите много жени от различни националности на улицата, най-вероятно тези, които носят лъскави обувки с висок ток и къси поли и рокли, ще се окажат рускини. Можете също да използвате тази техника и, избирайки такива дрехи и обувки за вашето облекло, ще изглеждате по-привлекателни на парти или дори у дома.

Грим

Опушен грим

Руските жени най-често предпочитат да използват грим за очи. Малко вероятно е да успеете да видите рускиня с неподчертани с грим очи. Това означава, че руските красавици много умело се фокусират върху очите, които задават тона в привлекателността на целия им външен вид. Благодарение на това руските жени винаги успяват да изглеждат страхотно. Спирала, очна линия и малко сенки винаги ще придадат чар на лицето, ако, разбира се, ги използвате пестеливо.

Червило

За светлата и дори бледа кожа на руските жени, поради по-студения климат на страната им, лекото червило в нежни цветове е перфектно. Най-често тези жени използват светло червено или кафяво-бежово червило, което придава специален блясък на цвета на кожата им.

Парфюм

Готин парфюм

Руските жени често използват леки плодови аромати, които са в идеална хармония с местния климат. Русия е един от световните производители на парфюми и качеството им остава на много високо ниво.

Активен начин на живот

Руските жени много обичат да се движат и да предприемат дълги разходки сред природата. Те използват транспорт само за дълги пътувания и предпочитат да изминават една част от маршрута си пеша. Разбира се, те ходят много бързо, което им помага да изгарят много калории.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати