Ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Кой е най-модерният цвят за коса това лято?

Кой е най-модерният цвят за коса това лято?

Черната коса е хит сред българските звезди

Жените обичат да експериментират и да опитват нови различни визии, добавяйки към образа си нотка на пикантност и неповторима женственост. Всички сте чували максимата: Всичко ново е добре забравено старо, като тя важи особено силно и този сезон, когато на мода се връщат добре забравените дрехи или различните аксесоари.

Това обаче важи и за косите на дамите, които обожават да променят визията си. Ако до преди година на пика на модната вълна беше балеажа и омбрето с руси или медни нюанси, то днес на мода се връща вечната класика - черната коса. Доста от известните български хайлайф личности също заложила на този цвят и решиха да променят коренно образа си.

Джулиана Гани

Безспорно новият имидж много ѝ отива, внасяйки доза сексапил и пикантност, като нейните многобройни фенове също споделят това мнение и че тази е една от най-ярките визии на Гани досега.

Сузанита

Тя е една от най-обсъжданите българки последно време, но не само заради предизвикателното, провокативно и ексцентрично държание, но и поради смелите си промени на визията. Певицата преживява сега особено тежък период в живота си и реши да смени не само начина си на мислене, но и образа си, добавяйки тъмни оттенъци в косата. Новата прическа определено много отива на Сузанита и кардинално променя нейното излъчване.

Златка Райкова

Черното е вечната класика и плеймейтката е истинското доказателство, че именно този цвят на косите ще е модерен това лято. При нея промяната във визията беше постепенна, тъй като дълго време беше блондинка, а след това реши да опита омбре ефектна, както и премина през кестенявите нюанси, за да може да смени цвета си на наситеното и изпепеляващо черно.

Джулия

Певицата винаги е била почитателка на по-тъмните нюанси, но сега вече се е решила на кардинални промени и се е боядисала в изпепеляващо черно, което безспорно много отива на младата красавица. Заедно с това е ъпдейтнала формата на веждите си, за да се вписват хармонично в нейния нов образ.

Лорена

Тя бързо успя да се превърне в една от любимките на българите, като винаги залага на по-ексцентрични съчетания в образа си. Ето че отново е решила да експериментира, променяйки кафявия цвят на косата си с катранено черен. Промяната се случи около рождения ден на певицата, която реши че е време за някакви кардинални промени и във визията. Изминалата година за нея беше белязана с много положително емоции и любов, но заедно с това не липсваха моменти на самота, загуба и важни житейски уроци.

Ако и вие искате да промените нещо във визията си, тогава можете да последвате примера на тези известни българки. Така безспорно ще можете да добавите нотка на пикантност и женственост към образа си, боядисвайки косата си в черно. А тъмните цветове са оказаха модерни за лято 2020.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати