ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Кой ще е модерният маникюр през есен 2020

Кой ще е модерният маникюр през есен 2020

Модерният маникюр за есен 2020

Модата в оформянето на ноктите претърпя значителен напредък с внасянето на сложни елементи в маникюра. Неочаквани цветове, сложни рисунки, строги геометрични линии и различни камъчета са част от модните новости в ноктопластиката, които превърнаха грижата за добрата визия на ноктите във висше изкуство.

Все по-изумителни предложения вече се налагат и бързо стават модерни. Фантазията на специалистите в това ново изкуство вече е ограничена само от площта на нокътната плочка. Какво ще ни донесе всеки нов сезон, е въпрос, предизвикващ трепетно очакване в любителите на сложния маникюр и те рядко биват разочаровани.

Има ли нещо, което още не е измислено, и може да бъде нов хит в есенния маникюр през 2020 година? Това е наистина любопитен въпрос, който заслужава да му се отдели внимание.

Есенен маникюр

Есента вече е на прага и идва да замени пъстрото лято, на което съответстваше феерията от нежни идеи за летен маникюр и разноцветни украшения. Несъмнено промените във времето ще се отразят и на модата на облекла, аксесоари и поддръжка.

Маникюрът естествено следва, а понякога води в избора на цялостната визия. Тя пък върви след промените на сезона. На намаленото слънчево греене и по-студеното и мрачно време подхождат и по-студени цветови решения в маникюра.

Цветовете в маникюра за есен 2020 се очаква да бъдат в тон с пожълтяващата зеленина. Златото, кафявото, червеното, бордото, бронзът ще са водещите цветове и то в наситени нюанси. За да се създаде усещане за шик, нужно за празнични поводи, благородни нюанси като марсала, изумрудено, рубинено са отличен избор. Червените нокти също са вечният есенен хит.

Що се отнася до дължината и формата на ноктите - средна дължина и бадемовата форма ще са актуални и интересни за есен 2020.

Червените нокти още са на мода

Що се отнася до рисунките и фигурите по нокътя - стилните геометрични линии все още са актуални и за есента. Черните линии на фона на ярко оранжево. Очаквана тенденция за есента са златните ивици, дори при семплите маникюри.

Оригиналните минималистистични модели, направени с акрил на прах, също ще намерят своето място при предпочитаните за есента.

Ефектът на кадифе върху красиви нокти ще бъде много модерен тренд, защото топлото му есенно излъчване е стилно и оригинално.

Дали покритието на есенния маникюр да бъде гланцово или матово, е въпрос за избор, съобразен с други елементи на визията.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати