Сочни устни – бързо и лесно

Червило

Има няколко изпитани трика да запазите устните си меки и нежни, ако са сухи, изпръхнали и не реагират добре на климатичните особености на сезона.

Устните са онази част от тялото ни, която няма мастни жлези, което е причина те бързо да се изсъхват. Отделно кожата на нашите устни е доста по-фина от останалата част на лицето ни и изисква специални грижи.

Червило и гланц за устни

Червилото и различните гланцове, независимо дали са скъпи и маркови или са по-обикновени, си остават най-силното оръжие срещу дехидратацията на устните. Продуктите съществуват под най-различни вариации.

Ако искате устните ви да са по-обемни, използвайте червило с увеличаващ плътността ефект. За естествено изглеждащи и сияйни устни се препоръчват гланцове със 100% натурални съставки, които освен че визуално красят устните, също ги и подхранват.

Ако искате да придобиете съблазнителен и изтънчен вид, добре е да използвате гланцове, които са наситено цветни и хидратиращи. Те ще накарат женските устни да заблестят без проблем. При чувствителна кожа е нужно да използвате обикновен балсам, който защитава от вредните климатични влияния.

Устни

Ексфолиране на устни

Един хитър трик, който специалистите препоръчват за свежа и гладка кожа, ще осигури сияйния и здрав вид на вашите устни. За да го постигнете, е нужно веднъж дневно да ги минавате внимателно с четка за зъби. По този начин се отстраняват мъртвите клетки на принципа на ексфолиране и се възвръща гладкостта.

Хидратация на устните

Хидратирането на устните също е доста важно. То става най-добре с крем за устни. Този вид продукти обикновено съдържат съставки, които омекотяват и подхранват – мед, бадемово масло, арника и др. Специалният крем за устни се нанася вечер преди лягане.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ivona
Ivona
10.05.2014 16:18
Мисля е това може да ми свърши доста работа.Моите устни са напукани.
0
0