ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Идеи за маникюр в синьо

Идеи за маникюр в синьо

Идеи за маникюр в синьо
Снимка: codelighter/pixabay.com

Маникюрът в синьо е актуален както през зимните месеци, така и при летните. Той се съчетава доста лесно с много други нюанси и изглежда много ефектно и заедно с това нежно на ноктите. Можете да изберете както по-пастелните оттенъци, така и да заложите на по-ярките, с които да разнообразите маникюра си и да сътворите истинска магия.

Идеи за маникюр в синьо

1. Както при всеки един цвят, така и тук можете да си направите красив и ефектен френски маникюр със син цвят, което е вечната класика и е модерен във всеки сезон. Ако искате да разнообразите малко, тогава просто добавете красив златист блестящ лак на безименния пръст.

2. Лунният маникюр е другата добра идея, като тук основата може да е красивия и нежен жълт цвят, който тази година също е на ръба на модната вълна при маникюра. Можете да декорирате ноктите си с нежни сини лунички в основата, откъдето идва и самото име на този маникюр.

3. Коледният маникюр в син цвят е идеалното решение за края на година, тъй като създават празнично настроение и добавя щипка магия в това така вълшебно време. Вариантите са много различни, като ако не можете да рисувате, тогава смело заложете на щампите или ваденките за нокти.

Син маникюр

4. Омбре маникюрът е обичан от всички и има защо. Той е едновременно лесен за изпълнение, но също така е много ефектен и нежен на ноктите. Можете да изберете син лак в комбинация с бял, който да създава ефекта на нежен сняг на ноктите ви.

5. Дизайнът “пуловер” е най-новата тенденция в маникюр, като не бива да прекалявате и в идеалния си вариант той може да бъде на 2 от ноктите ви на всяка ръка. Той е новата модна тенденция, която е доста интересна и забавна, като синия цвят ще се съчетае много добре, имайки предвид факта, че това е класически коледен цвят.

6. Красивите калиграфски надписи са също интересен вариант. Можете да заложите на вечната класика, а именно едноцветните нотки и да добавите закачливи надписи върху някои от тях.

7. Маникюрът с фолио набира все по-голяма популярност и има защо. Той изглежда изтънчено и нежно, като освен това този материал за декорация може да се съчетава лесно с всеки цвят, включително със сините оттеннъци.

8. Кристален блясък е другата тенденция, която се харесва на доста жени по света. За целта се използват малки цветни и бляскави кристалчета, с които се декорират 1-2 нокътя на всяка ръка. Този дизайн е за по-смелите дами, тъй като не може да се нарече минималистичен.

Маникюр в син цвят

9. Вечната класика са и матовите нокти, затова ако не обичате да експериментирате, но пък искате нещо ново, тогава можете да заложите на този дизайн и да добавите по няколко нежни и закачливи снежинки на маникюра в син цвят.

10. Геометричните фигури в ноктите също ще са винаги на мода, тъй като с тях може да се експериментира много и да се постигнат различни интересни дизайн. Отличен вариант е гелът “паяжинка”, с който могат да се сътворят истински чудеса на вашите нокти.

Не следвайте сляпо на модните тенденции, а се старайте да добавяте своя моден почерк във всеки един дизайн, който избирате за ноктите си. Синият маникюр е много нежен. Съчетайте го с правилния тоалет и ще имате ослепителна визия за всеки повод.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати