ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Идеи за красив маникюр в черно

Идеи за красив маникюр в черно

черен маникюр
Професионална UV- LED Лампа за Маникюр с таймер
Практичен аксесоар за вашия дом:
Професионална UV- LED Лампа за Маникюр с таймер
49.99 лв.
Виж ››

Черният маникюр е екзотика в изкуството на ноктите, но все по-сигурно заема своето място сред екстравагантните предложения с бъдеще, защото не е ограничен от сезоните, изглежда еднакво добре на къси и дълги нокти с различна форма, вписва се идеално в различни стилове и цветове.

Ако това е достатъчно, за да се предприеме стъпката за създаване на такъв маникюр, специалистите съветват да се пробва първо с къси нокти. Късата дължина е най-креативното решение и за прилагането на различни техники. Този избор ще изглежда елегантно, ако нокътната плочка е с мека квадратна форма, заоблена или овална, което ще рече естествена.

За да се направи такъв маникюр подходяща е френската техника, лунният маникюр в черно изглежда много шик на къс нокът. Най-добрите новости на този дълбок тъмен цвят за истинско украшение за ръцете на дамите, което ги прави стилни и уникални във всеки сезон.

Черният маникюр е подходящ не само поради собственото си излъчване на стил и класа, но и заради доброто съчетаване с други цветове. Много подходящ е за делови или официален дизайн на ноктите. Ако се съчетае с камъчета, златен или сребърен брокат се постигат впечатляващи ефекти.Един от тях е ефектът воал, който се създава при смесване на черен лак с база.

Основата става полупрозрачна и върху нея могат да се декорират всякакви прекрасни форми.

идеи за черен маникюр

Класическите съчетания бяло и черно, червено и черно са винаги актуални и модерни не само за ежедневието, но и за празнични и делови поводи. Ако тоалетът е в елегантния черен цвят, маникюрът в същия цветови нюанс ще засили чувството за елегантност, създадено от облеклото.

Матов, перлен или брокатен, черният маникюр е еднакво красив. Върху дълги нокти той е особено провокативен и ексцентричен. Затова средната дължина е оптималната при този цвят и създава чувство за личен комфорт.

Подходящ е както матовият, така и лъскавият ефект. Може да се разнообрази с различни фигури и рисунки. Сложните дизайни с комбиниране на различни техники и лакове са за специални поводи, но чувството за мярка трябва да бъде водещо.

Ако бъде направен изящно, черният маникюр има потенциал да се превърне в уникален компонент от цялостната визия.

Разгледайте още идеи за стилен маникюр!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати