Кои прически ще са модерни през 2021 година

Модерни прически 2021

Коко Шанел веднъж каза, че жената, която се е подстригала, скоро ще промени живота си. Ако и вие искате нова прическа през 2021 година, тогава тогава значи сте готови да експериментирате с визията си. Ако сте достатъчно смели, тогава можете да опитате по-късите прически, които тази година ще са на пик на модната вълна.

Кои прически ще са модерни през 2021?

Преди да изберете новата ви визия, е важно да определите типа на косата ви, тъй като далеч невсички ще изглеждат добре, ако се подстрижете много късо например или ако сте на пластове.

Другото важно нещо е да имате предвид и вашата форма на лицето, както и какво ви отива, защото все пак промените винаги трябва да са към по-добро.

Изберете си добър колорист, ако сте решили да се боядисате и да промените не само прическата си, но и цвета. Можете да използвате и различните сайтове, където да видите как ще изглеждате с по-къса коса например или с друг оттенък.

Ако искате наистина огромно промени, тогава можете да се изрусите, но никога не правете това сами, а се доверете на професионалист, който да ви помогне да намерите своя перфектен образ. Добре е да се изясните и с това дали искате бретон, както и до колко сте готови да експериментирате.

И не на последно място, винаги помнете, че късите прически се нуждаят от доста по-сложна поддръжка в домашни условия, за което ще ви се наложи да имате подходящите средства, като преса или маша, но и ще имате нужда от повече време, за да ги стилизирате.

Най-модерните прически през 2021 година:

Прически 2021

1. Класическо каре;

2. Прическа Боб;

3. Градуирано каре;

4. Пикси;

5. Гарсон;

6. Прически на пластове;

7. Каскадни прически на къса, средна или дълга коса;

8. Удължени каре;

9. V-образни;

10. Асиметричен боб.

Модерни прически тази година

При избора ви на прическа през 2021 се водете и от вашите лични предпочитания за визия, защото все пак не е най-важното да сте само модерни, но и да се чувствате добре с избраната от вас прическа.

Винаги можете да питате и фризьора ви за съвет, какво според него ще ви отива, имайки предвид формата на лицето ви. Експериментирайте и опитвайте нови образи и визии, разкривайки красотата си и перфектния ви моден почерк пред света с модерните прически за 2021 година.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати