Перфектен бюст? Вижте как

Бюст

Всяка жена мечтае да има красив и стегнат бюст. За да бъде мечтата ви реалност, важна е не само генетиката, но и правилния подход.

На днешно време козметичната индустрия предлага купища кремове, чието предназначение е да повдигат бюста. Не бива да се предоверявате на това обещание. Тези помади не са в състояние като с магическа пръчица да коригират вече увиснал бюст.

Ако това е налице, дори и най-опитният хирург не биха се наели да гарантират перфектен резултат. Какво остава тогава да кремовете? !

Те биха могли да помогнат, но само при гърди, на които кожата съвсем леко се е отпуснала. Тези мазила съдържат колаген, еластин, растителни екстракти като гинко билоба, азиатска центела.

Запомнете, че диетите се отразяват пагубно на бюста. Гърдите са първите, които започват да се топят, когато губим килограми. Затова отслабвайте, но не драстично. Отслабването трябва да бъде постепенно, с не повече от 3-4 килограма на месец.

Гърди

Много погрешно е да се мисли, че девойките не се нуждаят от грижи за гърдите, той като те са все още млади, врят от живот. Почти от самото начало на съзравянато на гърдите всяка дама трябва да се грижи за тях, да хидратира с подходящи козметични средства областите около гърдите. В тези участъци тя е лишена от мазни жлези и бързо изсъхва.

За да избегнете състаряване на деколкото още на млади години, е добре да използвате овлажняващи кремове с растителни масла, алое вера, екстракти от розмарин.

През лятото, когато се излагате на слънце, пък е задължително да защитавате гърдите си от вредните UV лъчи със слънцезащитни кремове. Изключително полезни за красивия бюст да маските с морски водорасли и витамин Е.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати