ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Свежи идеи за ярък маникюр

Свежи идеи за ярък маникюр

Свежи идеи за ярък маникюр

Яркият маникюр е тренд, който няма да излезе от мода, защото дава най-невероятни решения за декорация на ноктите и може да се използват най-различни стилове за различни случаи, от елегантен всекидневен до празнично оформяне на ноктите.

Редица фактори определят популярността на яркия маникюр. На първо място това е многофункционалното оформление на нокътя, както и цветният интересен дизайн. Яркият маникюр е по-подходящ за нанасяне на различни изображения и отива на повечето стилове облекло.

С яркия маникюр по-лесно се прикриват различните пропуски и недостатъци, които възникват при правенето на маникюра. Затова модните тенденции при ноктите за 2021 година го включват в своите предложения.

Като подходящи се определят естественото оформяне на нокътя, тъй като лекото решение за дизайна ще даде повече простор за креативни изпълнения. Меки, приятни нюанси на лаковете за нокти и семпла дължина на маникюра осигуряват максимална автентичност, която ще бъде търсена през настоящата година.

Ярки нокти
Снимка: Nail AddictionX/youtube.com

По отношение на цветови комбинации при ярките цветове за маникюр, които ще бъдат интересни са няколко: лек светъл маникюр с матиран лак, красив дизайн с помощта на красиви допълнения, ярки цветове, както и комбинации с бледи тонове. Модерни цветове са бежовият, кремавият, млечният, пудрата, пастелните тонове.

Този тип оформление на ноктите е подходящо за всеки сезон и за всеки повод - както за всекидневно поддържане на нокътя, така и за деловите срещи и вечерните или тържествени поводи.

Арт излъчване създава минималистично оформеният маникюр с флорални мотиви, райета, точки, както и съчетаване с друг ярък цвят. Простият и стилен дизайн винаги се забелязва и оценява.

За основен тон подходящи и модерни ще бъдат лилаво, синьо, бежово или бяло. Те могат да бъдат допълнени с изображения като клонки или цветя, геометрични линии или фигури. Ивицата от кристали, пайети или пера веднага превръща минималистичния маникюр в изтънчен и елегантен завършек на празничния тренд.

Ярък маникюр в синьо

Бизнес маникюрът също допуска вече яркото оформление на ноктите, което внася свежест в строгия бизнес стил, а помощта на кристали и красиви изображения се постига луксозен вид на нокътното оформление. Фантазията и артистичния нюх са водещото в създаването на красива визия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати