ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Стилни идеи за маникюр с цветя

Стилни идеи за маникюр с цветя

Стилни идеи за маникюр с цветя
Снимка: Instagram

Свежите цветове и украси по маникюра най-често се свързват с лятото, но модните тенденции все повече налагат цветните мотиви като водещи през цялата година. Това е така, защото маникюрът с цветя винаги създава настроение, свързва се с грациозност и женственост.

Флористиката в модата на маникюра е харесвана от всички, защото позволява да се заяви собствената индивидуалност и характер. Дива лайка на ноктите на младо момиче стои закачливо и е особено подходяща украса.

Розата се вписва много добре в представата за фатална жена. Творческите натури пък винаги избират хризантеми и орхидеи. И в допълнение към всичко това флоралните модели са възможно най-добра идея за сватбения маникюр. Нищо не изтъква по-добре нежния образ на булката от цветята, изрисувани красиво на празничния маникюр.

Цветните мотиви в маникюра са толкова търсени, че маникюристите непрекъснато създават нови деликатни цветни модели. Има и много техники, като основните са няколко.

Готовите стикери на ноктите са най-бързият и бюджетен вариант. Рисуването с акрилни бои се използва, когато целта е създаване на сложни цветни композиции, изградени от малки детайли. Рисуването с акрилен пясък е добра идея при създаване на 3D композиции или облик на насипни лакови покрития. Използването на сухи цветя пък е много привлекателна възможност за дизайн на ноктите, тъй като е много естествен. Цветята 3D гел се използват, за да се постави като акцент на 1 или 2 пръста.

Идеи за маникюр

Флоралният цветен модел изглежда добре на дълги нокти, а също така и на по-късите, които са подходящи за работната среда. С необходимите инструменти, желание и фантазия може да се създадат впечатляващи изпълнения.

За по-официални случаи и празнични поводи е добре цветята да се съчетаят с кристали. Перлите винаги изглеждат стилно и са много изискани. Ако се комбинират с цветя, искрящите камъни придават още по- оригинална визия на маникюра.

Комбинацията от лъскав и матов лак с цветя в кадифено покритие и украса от малки кристали изглежда особено впечатляващо.

На любими цветя като розите, орхидеите, божурите силна конкуренция са изображенията на диви цветя. Малките, едва забележими пъпки и цветчета, са много елегантна украса на монохромното лаково покритие и се радват на засилен интерес. Тези нежни стилизирани цветчета придават особена крехкост и ефирност на маникюра. Много са подходящи за млади момичета.

По-смели идеи за маникюр са тези с лак бордо с цветя, кафявите тонове, както и класическите черно и бяло. Възможностите са наистина много, а ограничение е само въображението.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати